Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1 - bedriftsinterntSted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1 for bedrifter. Kurset setter deltakerne i stand til å lage egne trykksaker fra bunnen av og følge prosessen helt fram til utskrift, pdf-dokument eller klargjøring for trykkeri.

Vi er Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter. Meld deg på kurs og lær av våre sertifiserte instruktører.
Hvorfor velge dette kurset i Adobe InDesign?
 • Vi gjennomgår hele den kreative prosessen og viser deg hvordan du kan utnytte Adobe InDesign sine verktøy til effektiv produksjon ved hjelp av blant annet maldokumenter og stiler for tekst og typografi.
 • Kursoppgavene er basert på konkrete, realistiske trykksaker, og omfatter blant annet produksjon av visittkort, magasinsider, postkort, cd-hefte, annonser og avissider.
Kursinnhold:
 • Bli kjent med arbeidsområde, menyer, paneler og verktøy
 • Opprette og tilrettelegge nye dokumenter
 • Maldokumenter og mastersider
 • Jobbe med tekst- og grafikkrammer, behandle store tekstmengder effektivt
 • Jobbe med bilder, organisering og enkel redigering av bilder i Photoshop/Bridge.
 • Importere og behandle tekst
 • Typografi
 • Tekststiler: Hvorfor og hvordan
 • Tegneverktøy, arbeide med farger og effekter
 • Kvalitetskontroll og eksport til PDF
 • Tilpasse arbeidsområdet
Adobe-sertifisert instruktør

Kurset holdes med Adobe-sertifisert instruktør.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Kurset retter seg mot personer som ønsker å lage egne trykksaker fra bunnen av.

Forkunnskaper:
Kurset krever ingen forkunnskaper utover alminnelig kjennskap til arbeid med Macintosh eller Windows (mus, menyer og vinduer) og enkel tekstbehandling.

Kursmateriell

Lunsj, kursdokumentasjon, kursbevis og diplom.

Uttalelser

"Med InDesign - Modul 1 lærte jeg meg enkle og effektive steg som har forenklet hverdagen til både meg og mine kolleger. Nå trenger vi ikke lenger sende absolutt alle justeringer til eksternt byrå, men kan utføre de selv. I tillegg har vi hatt det mye moro med utvikling av nytt markedsmateriell som vi har utviklet selv. Helt fra scratch!"
- Nastaran Marie Kowkabi, Nordic Choice Shared Services AS

"Veldig lærerikt kurs! Kursleder Hallvard Hatlestad har tydelig god kunnskap, ikke bare om Adobe InDesign, men også om andre program som kan benyttes i sammenheng med dette, og vi fikk også en liten innføring i slikt. Løs og ledig stemning på kurs, lett å spørre om ting, tålmodig kursleder og han er flink til å gi eksempel ut fra det vi driver med for å gjøre det lettfattelig. Anbefales, og jeg gleder meg til flere kurs hos Qross! "
- Monica Isaksen

"Kursholderen er en fantastisk dyktig foreleser og forfatter. For den som ikke har noen som helst bakgrunn i Adobe Indesign, er dette et svært informativt kurs, og boken hans "En innføring i Adobe Indesign" er absolutt å anbefale for alle nybegynnere som ønsker å lære dette programmet."
- C. Anggong, Gallery Alvia

"For meg var dette et nyttig kurs. I tillegg til nyttige tips, fikk jeg bekreftet at det jeg hadde forsøkt å lære meg på egenhånd var riktig, men noen aha-opplevelser var det så avgjort. Mao nå er basiskunskapen på plass og jeg ser fram til modul 2."
- Brit Heramb

"Tusen takk for et veldig inspirerende og lærerikt kurs! Når jeg startet første dagen, hadde jeg aldri tidligere testet det grafiske design programmet- InDesign. Men i løpet av disse tre dagene, lærte vi både en del teori, samt og selv kunne designe eget materiale. Kurslederen var godt innarbeidet, profesjonell og var flink til å hjelpe hver enkelt med å utfylle deres behov. Har du noen gang ønsket å bli en grafisk designer?? Ta kurs hos Qross! Du vil etter kurset føle deg som en designer, med en ny giv og et pågangsmot til å håndtere de utfordringer som du møter på din vei."
- Malin Nybakk, DSG Systems AS

"Takk for et innholdsrikt og bra tre dagers kurs i Indesign."
- Caroline Tomine Eikenes, Red Bull Norway AS

"Jeg må bare si at dette var langt over mine forventninger til kurset. Kursets innhold var strukturert, godt gjennomtenkt og forberedt. Man sitter igjen med veldig mye godt formidlet kunnskap etter bare tre dager. Jeg kommer i hvert fall tilbake til dere. Vi sees!"
- Thomas Motzfeldt, Norsk Sveiseteknikk AS

"Jeg har akkurat gjennomført et aldeles utmerket kurs i InDesign modul 1. Instruktøren er en engasjerende og dyktig instruktør som lar det skinne gjennom at han virkelig liker faget sitt. Veldig bra."
- Tommy Forsberg, Avinor AS

"Kurset på Qross var tydelig og enkelt gjennomført. Mestringsevnen ble godt ivaretatt, det gikk passelig fort slik at man ikke gir opp for tidlig. Er veldig fornøyd. Det var også ett pluss at det ikke var så mange deltakere. Har vore på kurs tidligere med 15-20 deltakere det er for mye for denne typen kurs..."
- Evelyn Sævik, Las Meninas

"Tusen takk for kjempefin innføring i InDesign! Jeg satt der i 3 dager og fikk svar på den ene tingen etter den andre av det jeg har gått å lurt på - og det uten å spørre engang :-)"
- Marita K. Iversen, Goodtech Environment Sørumsand AS

"Jeg synes kurset var svært nyttig! 3 dager var passelig med tid til mye praktisk arbeid. Jeg sitter igjen med masse matnyttig kunnskap!"
- Cicilie Hennig-Till, Sykehuspartner

"Jeg deltok på InDesign grunnkurs denne uka og det var veldig bra. Jeg må innrømme at det var utrolig krevende og intenst for en grønnskolling som meg, men jeg har lært så utrolig mye og føler meg godt rustet til å ta fatt på arbeidet. Jeg kommer til å anbefale kurset til andre og ønsker selv å delta på videregående kurs og/eller spesialkurs i framtida."
- Yvonne Larsen

Vis flere tilsvarende kurs: