Grønn pause

Grunnlegger og daglig leder av Grønn Pause. Hun er utdannet innen ernæring, HR/HMS og tar videreutdanning innen oppmerksomt nærvær (MBSR) på Høyskolen i Gjøvik. Dorthe har fortrinnvis arbeidet innen turist- og restaurantbransjen som kokk og hovmester. Vært selvstendig i mange år med produksjon av håndlaget sjokolade "Wessels Fristelser". Siden 2012 har hun jobbet som Mat- og miljøkonsulent i Økologiske Foregangsfylker (ØQ) hos Fylkesmannen og DEBIO.


Behandling av stresset / utbrenthet for voksne

Vi tilbyr behandling av stresset / utbrenthet for voksne. Med et 9-dagers opphold er behandlingen nøye skreddersydd for individets behov og ytelse.

Sted Dato Varighet Pris
Råde Råde 9 dager 15.300 kr  

Påskemat - hyttemat, vegetarretter eller tilbehør til kjøtt

Påsken er tid for god mat, gode turer og godt selskap. Bli med på kurs og få inspirasjon til retter du lett kan lage på hytta, ta med på tur, bruke alene eller som tilbehør til lam / kylling.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 3 timer 850 kr