Thailand, Phang - Nga - Qigong i soloppgang og solnedgang



Kursarrangør: Vilja reiser
Sted: Phang - Nga
          Utlandet, Thailand
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 17 dager
Pris: 27.000

Våkne opp til lyden av tropiske fugler og nyt en stille morgenstund. Solens fargespill over innsjøen stimulerer sansene og vi møtes for Qigong. Nyt ferien din i et rolig område av Thailand.

En reise for kropp og sjel med Qigong i Thailand
Vi starter dagene med Qigong - med sakte bevegelser som får kroppen til å mykne og bli sterkere mens tankene får hvile. Du er i ett med naturen og henter inn energi fra dette naturskjønne og frodige stedet. Rolig til sinns spiser du frokost med full oppmerksomhet. Deilig, økologisk salatbar og egg fra frittgående høner gjør godt for kroppen.

Ved stranden og i spaet er det mulighet for rimelige, men deilige timer med massasje. Stranden frister også med herlige bad i Andamanhavet. Du kan ta turer i lokalmiljøet, spise fantastisk mat og få innblikk i Buddhistisk levevis. Og nok av tid til ro og strandturer for deg selv, om du ikke heller vil skravle litt med hyggelige damer i strandkafeen.

I solnedgang mykgjøres kroppen med mer Qigong, og balansen blir styrket i sanden. Du får middag ved stranden, og lyden av sirisser og havet gjør godt før en god natt søvn. Qigong, meditasjon, stillhetstrening og mindfulness/oppmerksomt nærvær gir ro i hode og kropp.

Opplev det autentiske Thailand
En tre-tempel-tur er en heldagstur og er inkludert i reisen. Her får vi innblikk i Buddhistisk kultur og levevis.

Mulighet for 2-4 timers utflukter for de som ønsker. Disse booker og betaler på vi på stedet. Karin har vært her mange ganger og kan gi råd og tips til om de ulike turene.

Høydepunkt
• Daglige økter med Qigong som mykgjør kroppen
• Opplev det autentiske Thailand med utflukt til tre templer
• Sol og varme i fantastiske omgivelser
• Fred, ro, og tid til å la tankene fare

Hva er inkludert
• Fly tur/retur Oslo - Phuket via Dubai
• Transport tur/retur flyplassen - hotellet
• 14 netter innkvartering i delt rom i hytte
• Daglig Frokost
• Velkomst middag
• Avskjedsmiddag

Qi gong
Qi betyr energi eller livskraft og gong betyr metode. Kineserne utøver ofte Qi gong-øvelser i parker på morgenen, vi velger denne gangen Qi gong i Thailand sine lyder av fugleliv i soloppgang og bølgebrus i solnedgang. Biyunmetoden er enkle, rolige øvelser som alle klarer. Rolig trening styrker indre muskulatur, balanse og bevegelighet. Mange opplever en mental ro og bedre tilstedeværelse. Du vil lære et program og få med cd og kompendium som gjør at du kan fortsette hjemme etter turen. Har du kroniske plager, er litt stresset kan det gjøre godt å lære noe nytt i god og varm atmosfære. Vi vil også ha stillhetstrening/meditasjon. Les mer om metoden på www.biyun.no.

Målgruppe
Passer for alle kvinner