Tai Chi & Qi gong - litt øvet/øvet med Spiros



Kursarrangør: Maranja Yoga
Sted: Maranja yogaskole i Askim sentrum
          Østfold, Askim
Kursadresse: Trøgstadveien 1, 1860 Askim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager, kl 20:00 - 21:30
Varighet: 16 kvelder
Pris: 3.300

Vi tilbyr Tai Chi & Qi gong - litt øvet/øvet med Spiros. En energi givende praksis for sinn-kropp- sjel som inkluderer pust, konsentrasjon og rolige, myke bevegelser. Qi gong åpner flyten av den subtile livsenergien i energibanene i kroppen, kjent i akupunktur og kinesisk medisin.

Qi gong kan hjelpe for kroniske plager, emosjonell frustrasjon og traumer, som på ulikt vis blokkerer for vitalitet og livsglede.

Du er velkommen, uavhengig av alder, form eller tidligere erfaring. Qi gong utvikler fleksibilitet og styrke i kroppen, koordinasjon og forståelse mellom pust og bevegelse og oppmerksomt nærvær.

Kursholder:
Spiros Peristeris underviser Tai Chi, Qi gong, Klassisk yoga og gir individuell behandling i Yoga Thai Massasje. Han er også er ansvarlig for undervisningen av Qi gong på Yogaferiene i Hellas.

Han er utdannet Tai Chi Chuan-Qi gong lærer og sertifisert Thai yoga massasje terapeut fra Wat-Po Traditional Medical School i Thailand. Spiros har klassisk musikk utdannelse fra Athen og har skrevet musikk for film, teater og dans samt drevet sitt eget plateselskap.
Han har praktisert Zen, Thai Chi og yoga, daglig, i over 30 år.

Han snakker engelsk og litt norsk. Han har lang erfaring med norske grupper og gjør alle øvelsene, så det går veldig fint selv om du ikke snakker så mye engelsk selv.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
“Gjennom Qi gong har Spiros med sin enestående evne til å undervise, gitt meg økt forståelse for min indre styrke og kraft. “
- Fride Hærem