Sosial dans hos Dance Larvik



Sted: Vestfold, Larvik
Vestfold
Kursadresse: Lerkelundveien 1, 3262 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 18:30 - 21:30
Pris: 50

Bli med inn i rytmen av glede og lidenskap på våre magiske sosiale dansekvelder! Annenhver søndag (oddetallsuker) åpner vi dørene til en verden av sensuell Kizomba, livlig Salsa og lidenskapelig Bachata.

Det finnes mange gode grunner til å delta i sosial dans. Her er noen av de viktigste:

Sosial dans kan...

.... være en fin måte å koble av og slappe av på etter en travel dag.
Det kan bidra til å redusere stress og øke følelsen av velvære.

... bidra til å øke selvtilliten og selvfølelsen. Det kan være en fin måte å føle seg mer komfortabel med å være i selskap med andre mennesker og å slappe av og ha det gøy.

... bidra til å øke fysisk velvære. Dans krever at man beveger seg og kan være en flott måte å trene på og holde seg i form.

... være en fin måte å koble av og slappe av på etter en travel dag. Det kan bidra til å redusere stress og øke følelsen av velvære.

Sosial dans gir...

...mulighet for å uttrykke seg kreativt. Det kan være en fin måte å utforske og uttrykke følelser og ideer på.

... gir mulighet for å knytte bånd med andre mennesker. Det kan være en flott måte å møte nye mennesker og bygge relasjoner på.

Merk deg datoene og slipp løs din indre danser annenhver søndag hos oss. Husk det er oddetallsuker som gjelder. Vi gleder oss til å se deg på dansegulvet!

Kursholder:
Amelia Fjellvard er en erfaren dansepedagog, lærer, instruktør og koreograf som nå driver Dance Larvik. Hun danser og underviser pardanser som Bachata, Salsa og Kizomba, men også Dance for Healing som 5Rytmer, Ekstatisk dans, Afro Healing, Impro dans og Chakra dans. Hun jobber som helhetlig helse og velvære guide og bruker mye av sin kunnskap innen energiarbeid, pusteteknikker, meditasjoner osv. inn i dansens verden.

VELKOMMEN

Vis flere tilsvarende kurs: