Sangkurset Blanda Drops - kor nybegynnere og viderekomne (voksne)



Kursarrangør: Troms musikkråd
Sted: Kongsbakken videregående skole
          Troms, Tromsø
Kursadresse: Skolegata 16, 9008 Tromsø (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Onsdager kl 20:00 - 22:00
Varighet: ca 15 uker
Pris: 2.600

Vi tilbyr sangkurset Blanda Drops, kor for voksne. På dette kurset vil deltakeren bli kjent med grunnleggende stemmebruk og lære et enkelt og variert sang-repertoar. Deltakeren vil også få anledning til å oppleve gleden ved å synge og musisere med andre i et godt fellesskap.

Innhold:
Undervisningen foregår i grupper tilsvarende et kor og ledes av sangpedagog / korinstruktør med realkompetanse i faget. Vår kursleder / dirigent har gjennom sin utdanning både som sanger og kordirigent også formalkompetanse i emnet. Her får deltakerne mulighet til å lære ulike sanger og grunnleggende sangteknikk. Det fokuseres mye på pusteteknikk og å synge hensiktsmessig og avspent. Opplæringen gjøres på ukentlige kurs/øvelser over en periode/semester. Kurset avsluttes vanligvis med ei framføring som brukes som grunnlag for videre opplæring.

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker å lære å synge sammen med andre i kor

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Nivå:
• Nybegynnere og viderekomne

Evaluering og kursbevis:
Opplæringen evalueres av deltaker, musikalsk leder / dirigent og arrangør underveis og etter kursets slutt. Kursarrangør har ansvar for å utstede kursbevis til den enkelte kursdeltaker etter endt kurs, hvis ønskelig.

Vis flere tilsvarende kurs: