Musikkproduksjon og låtskriving



Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Gamle Ringeriksvei 6, 1369 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 - 40 - 60 minutter
Pris: fra 375

Vi tilbyr musikkproduksjon og låtskriving. På en engasjerende måte viser Lars-Petter nye løsninger på instrumentet med utgangspunkt i hva eleven kan fra før. Lærer gjerne bort ikoniske riff og teknikker som man kan bruke i sitt eget spill også.

Innhold:
Musikken skal være anvendelig og helst inspirere til å skape nye band og musikkprosjekter. Det tas hensyn til elevens ønske og forventninger. Grunnleggende teknikker og metoder formidles på en spennende og inspirerende måte. Underviser i flere sjangere og tilpasser etter behov. Nøkkelord: inspirerende, motiverende, nytenkende

Kursholder:
Lars-Petter er en ung og dyktig musikker. Har spilt i flere forskjellige band de siste 6 årene. Han har lært gitar hos en klassisk utdannet gitarist og en dyktig multiinstrumentalist i Bodø med mye fokus på elgitar, blues og rock. Han har 2 gode års erfaring med musikkproduksjon i tillegg til å beherske flere instrumenter.
Lars-Petter driver for tiden med eget musikalsk prosjekt i Oslo og underviser på MUB - skole på fredager. Han har erfaring fra undervisning for barn og unge og har fått strålende tilbakemeldinger fra både elever og foreldre.

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker å lære om musikkproduksjon og låtskriving

Pris:
30 min kr 375,-
40 min kr 475,-
60 min kr 650,-