Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Torsdag 23. november Kl. 09:00-12:00
Varighet: 3 timer
Pris: 2300

Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen. I dette webkurset vil deltakerne få en god innføring i ulike aspekter som er viktig i hverdagen i en kvalitetsavdeling.

Kursinnhold:
Her får dere blant annet en innføring i generell mikrobiologi og blir kjent med aktuelle mikrobiologiske farer i ulike produksjoner. I dette webkurset kjøres det en gjennomgang på hvilke krav det er i regelverket når det gjelder prøvetakning og viktigheten av risikobasert prøvetakingsplan. I tillegg vil det bli en grundig gjennomgang på hvordan man tolker en analyserapport.

Målgruppe:
Dette kurset passer for alle som jobber innenfor fagfeltet kvalitet og mattrygghet.

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne:
Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha fått en større forståelse for generell mikrobiologi samt mer kunnskap om oppsett av prøvetakingsplan og tolkning av mikrobiologiske resultater.


Kursholder:
Hildegunn Iversen, Senior Fagkonsulent Mattrygghet har en master i mattrygghet og har en doktorgrad innenfor mikrobiologi. Hun har bakgrunn som forsker ved Norges veterinærhøgskole (nå NMBU - Veterinærhøgskolen), forskningsfelt: Enterohemorrhagisk E. coli (EHEC)) og som konsulent i Senter for mattrygghet. Hildegunn har jobbet noen år som bedrifts- og KSL-revisor på oppdrag fra Stiftelsen Norsk Mat.

Påmeldingslink:
https://app.checkin.no/event/58698/webkurs-mikrobiologi-for-kvalitetsavdelingen