Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.600 kr

GLOBALG.A.P Inspektør (HACCP og interne revisjoner)

GlobalG.A.P stiller krav til kompetansen inspektører skal ha og vi har utarbeidet et kurs som dekker kravene. Med dette kurset vil du få de nødvendige verktøyene til å utøve inspeksjonrollen på anleggene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.600 kr

Kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Fiskeprodukter fra sertifiserte oppdrettsanlegg kan bruke ASCs miljømerke på sin matemballasje etter at de har inngått avtale om dette med ASC. Det viser forbrukere at matvaren er produsert på en ansvarlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.600 kr

Kurs i BRC Global Standard for næringsmiddeltrygghet versjon 7

BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Gobal Standard. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.800 kr

Næringsmiddeltrygghet - ISO/FSSC 22000

ISO 22000 og FSSC 22000 er standarder som setter fokus på matvaretrygghet i hele matkjeden fra produksjon til forbruker. Kurset skal gi deltakerne oversikt over de prinsipper, begreper og krav som ligger i disse standardene.?????

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.800 kr

Revisjon av HACCP - systemer

?HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.600 kr

Galley Operations 3-Food handling, e-learning course

Food can carry disease and transfer it from one person to another as well as serve as a medium for growth of bacteria that may cause food poisoning. In MLC 2006 there are new requirements to the safe handling, preparation, and storage of food in ways that prevent foodborne diseases.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 minutter 550 eks mva kr

IK Mat

Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 28.02.2017 (+2) 8 timer28.02.2017 (+2) 2.490 kr

Industriell matproduksjon

Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? - Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 48 kvelder 33.800 kr

Institusjonskokk - fagbrev

Har du lang, praktisk erfaring fra private eller offentlige institusjonskjøkken, men mangler formell kompetanse? Hvorfor ikke ta fagbrev som institusjonskokk?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 09.03.2017 120 timer09.03.2017 20.000 kr

Kokk og servitør - fagbrev

Har du lang erfaring fra kjøkken og med servering på serveringssteder, men mangler formell kompetanse? - Da kan fagbrev i kokk- og servitørfaget være noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 09.02.2017 108 timer09.02.2017 21.500 kr

Aquatic konferansen 2016 «Food Safety – A call for action»

Målet med konferansen: Globale trender og politikk relatert til forbedret mattrygghet, diskuteres og arbeides med på ulike arenaer rundt om i verden. Men reelle forbedringer skjer først når aktørene i matkjeden adopterer resultatet av dette arbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager

Food Fraud & sårbarhetsanalyse

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10-15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.650 kr

Grunnleggende mikrobiologi

En rekke bakterier og virus kan forårsake sykdom som smitter gjennom mat og vann. Alvorlighetsgraden og varigheten av sykdommene varierer betydelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.650 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.650 kr

HACCP Innføring

Bli kjent med HACCP-metodikken Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.650 kr

HACCP og Interne revisjoner for GlobalG.A.P. Inspektører

GlobalG.A.P. IFA er nylig anerkjent av GFSI (Global Food Safety Initativ) på lik linje med andre mattrygghetsstandarder som BRC, IFS og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frøya Frøya 2 kveld

HACCP Videregående

Dette HACCP-kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan drifte, vedlikeholde og forbedre HACCP-systemer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.550 kr

HACCP Workshop

Dette HACCP-kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 9.600 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 9.600 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 9.600 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien

Økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.650 kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 9.600 kr
Tønsberg Tønsberg 3 dager 9.600 kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - Workshop

Deltagere vil etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.550 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.550 kr

Trygg mat og renhold - Temadag - Nyhet!

Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å forhindre både dårlig kvalitet og utrygg mat. Vi ser at dette kan og må gjøres langt bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.650 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 3.650 kr

Validering av termiske prosesser - Temadag - Nyhet!

HACCP-system og tilhørende grunnforutsetninger må valideres før implementering, for å bevise at produksjon av trygg mat kan oppnås. Validering krever ikke bare generisk forståelse, men også spesifikk kunnskap om område/utstyr/prosess som skal valideres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 3.650 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Innføring i HACCP-systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i innføring i HACCP-systemer for bedrifter. ?Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

IK-Mat

Internkontroll Mat (IK-Mat) gir en grundig innføring i matsikkerhet og internkontrollreglene for arbeid med mat. Du lærer hvilke tiltak du må iverksette for å kunne tilberede og servere trygg mat og hvordan du skal gå frem for å utarbeide og følge en internkontrollforskrift for IK-mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 måneder på å ... 8.200 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.