Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Fagbrev sjømatproduksjon

Blått Kompetansesenter Nord arrangerer støttekurs for de som skal ta teorieksamen i Sjømatproduksjon som privatist. Ved bestått teorieksamen og nok praksis vil man kunne gå opp til fagprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skjervøy Skjervøy 10.03.2017 10.03.2017

Effektiv forebygging av matsvindel - bedriftsinternt

Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Revisjon av HACCP - systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer for bedrifter. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rømming av fisk fra akvakulturanlegg - bedriftsinternt

Fisk som rømmer fra akvakulturanlegg utgjør en risiko som NYTEK standarden krever at oppdretter håndterer. Bli kjent med kravene i standarden og få praktisk erfaring med ulike verktøy for å identifisere og håndtere risiko, samt begrense rømming på oppdrettsanlegget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Institusjonskokk - fagbrev

Har du lang, praktisk erfaring fra private eller offentlige institusjonskjøkken, men mangler formell kompetanse? Hvorfor ikke ta fagbrev som institusjonskokk?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 09.03.2017 120 timer09.03.2017 20.000 kr

Kokk og servitør - fagbrev

Har du lang erfaring fra kjøkken og med servering på serveringssteder, men mangler formell kompetanse? - Da kan fagbrev i kokk- og servitørfaget være noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 09.02.2017 108 timer09.02.2017 21.500 kr

Fagdag - Culture Excellence Program

Culture Excellence Program - en ny standard for matindustrien. Culture Excellence Program er et unikt konsept for måling, analyse og forbedring av organisasjonskultur. Programmet er utviklet og basert på 15 års forskning og industripraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 05.04.2017 1 dag05.04.2017 3.000 kr

Food Fraud & sårbarhetsanalyse

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 04.04.2017 (+1) 1 dag04.04.2017 (+1) 4.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm 05.12.2017 1 dag04.04.2017 (+1) 4.800 kr

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.800 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14.11.2017 1 dag14.11.2017 4.800 kr
Trondheim Trondheim 28.03.2017 1 dag28.03.2017 4.800 kr

HACCP Innføring

Vi tilbyr innføring i HACCP-metodikken. Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 03.05.2017 1 dag03.05.2017 4.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 21.02.2017 (+1) 1 dag21.02.2017 (+1) 4.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm 07.11.2017 1 dag21.02.2017 (+1) 4.800 kr

HACCP og Interne revisjoner for GlobalG.A.P. Inspektører

Vi tilbyr kurs i HACCP og Interne revisjoner for GlobalG.A.P. Inspektører. GlobalG.A.P. IFA er nylig anerkjent av GFSI (Global Food Safety Initativ) på lik linje med andre mattrygghetsstandarder som BRC, IFS og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frøya Frøya 2 dager 7.000 kr

HACCP videregående

Målsettingen er å gi deltagere økt kunnskap om ulike aktiviteter knyttet til HACCP - deriblant også forskjellene mellom begrepene verifisering og validering. I tillegg vil kurset gjøre deltagere bedre i stand til å vurdere og vedlikeholde virksomhetenes HACCP-system på en logisk og systematisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 30.05.2017 2 dager30.05.2017 8.800 kr

HACCP Workshop

Vi tilbyr HACCP Workshop. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere kunnskapen de trenger for å kunne lede et HACCP-team, eller delta aktivt i utarbeidelse og drift av HACCP-system.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 07.11.2017 3 dager07.11.2017 9.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 07.03.2017 3 dager07.03.2017 9.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 9.900 kr

ISO / FSSC 22000 - Food Safety Management System

Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht ISO / FSSC 22000 og ISO 2002-1. Standarden er utviklet for å hjelpe organisasjoner med å etablere og kontinuerlig forbedre styringssystemer og god produksjonspraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 28.02.2017 1 dag28.02.2017 4.800 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien. Målsettingen er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat, viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbruddene i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 04.05.2017 1 dag04.05.2017 4.800 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.800 kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 9.900 kr
Trondheim Trondheim 25.04.2017 3 dager25.04.2017 9.900 kr
Tønsberg Tønsberg 17.10.2017 3 dager17.10.2017 9.900 kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - Workshop

Målsettingen er at deltagere vil etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.800 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 15.11.2017 2 dager15.11.2017 8.800 kr
Trondheim Trondheim 29.03.2017 2 dager29.03.2017 8.800 kr

Temadag - Trygg mat og renhold

Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å forhindre både dårlig kvalitet og utrygg mat. Vi ser at dette kan og må gjøres langt bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.650 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 3.650 kr

Temadag - Validering av termiske prosesser

HACCP-system og tilhørende grunnforutsetninger må valideres før implementering, for å bevise at produksjon av trygg mat kan oppnås. Validering krever ikke bare generisk forståelse, men også spesifikk kunnskap om område / utstyr / prosess som skal valideres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 3.650 kr

HACCP kurs / workshop

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 26.04.2017 2 dager26.04.2017 7.500 kr
Oslo Oslo 08.11.2017 2 dager08.11.2017 7.500 kr

Innføring i HACCP

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er en internasjonal metode for å kartlegge og overvåke risiko i forbindelse med matproduksjon og frambud av mat. Hensikten med HACCP er å sikre mattryggheten og redusere risikoen for at noe går galt under tilberedning, oppbevaring, transport og frambud av mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 07.03.2017 1 dag07.03.2017 5.000 kr
Oslo Oslo 11.10.2017 1 dag11.10.2017 5.000 kr

Kurs i matkontaktmaterialer

Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Produsenter og distributører av materialer og gjenstander som er beregnet på å komme i kontakt med næringsmidler, berøres av en rekke ulike lover og regler. Nye krav ble innført 1. januar 2016!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 08.03.2017 1 dag08.03.2017 4.500 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.800 kr

BRC Global Standard for næringsmiddeltrygghet versjon 7

BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 21.03.2017 2 dager21.03.2017 8.800 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 06.02.2017 (+1) 2 dager06.02.2017 (+1) 8.800 kr

GlobalG.A.P Inspektør (HACCP og interne revisjoner)

GlobalG.A.P stiller krav til kompetansen inspektører skal ha og vi har utarbeidet et kurs som dekker kravene. Med dette kurset vil du få de nødvendige verktøyene til å utøve inspeksjonrollen på anleggene. Kurset gjennomføres med forelesninger og gruppediskusjoner og praktiske oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 08.02.2017 (+1) 2 dager08.02.2017 (+1) 8.800 kr

Næringsmiddeltrygghet - ISO/FSSC 22000

ISO 22000 og FSSC 22000 er standarder som setter fokus på matvaretrygghet i hele matkjeden fra produksjon til forbruker. Kurset skal gi deltakerne oversikt over de prinsipper, begreper og krav som ligger i disse standardene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 07.03.2017 1 dag07.03.2017 4.900 kr

Revisjon av HACCP - systemer

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.800 kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.