MAGEDANS - Øvet/Dansegruppen Bellycious



Kursarrangør: STUDYO
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Østerdalsgata 1, 0658 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager Kl. 18.30- 19.15
Varighet: 10 kvelder
Pris: 1.875

Kurset er for alle som ønsker å danse magedans med stor vekt på god teknikk og vil opptre som en del av dansegruppen Bellycious. Vi trener på en avslappet og morsom måte og bygger opp repertoiret vårt med koreografier fra ulike dansestiler instruert og koreografert av Shireen.

Her skal vi leke med trinnene og kose oss med dem! På dette kurset ligger fokuset på koreografier- Noen gjentas, noen er flunkende nye og noen improviseres av Shireen underveis. Vi bruker også i større å grad tid på å danse koreografier med eleganse, synkronitet og god flyt. Bellycious opptrer jevnlig og treningen legges opp i forhold til dette i tillegg til ukentlige treninger. Et gøyalt kurs med morsomme utfordringer! Innebærer også at du setter av tid til sykvelder og kostymeshopping.

Nivå: Øvet/avansert

Målgruppe for kurset
Dette er partiet for de som har deltatt på flere kurs, og som ønsker utfordring. Trinnenes vanskelighetsgrad økes, og dere skal opptre med koreografi. Trinnene brukes på nye måter og i større sammenheng, og det å huske koreografien er fysisk, så vel som mental trening. Gled dere!

Kursmateriell:
Generell informasjon
Anbefalt treningstøy er alltid:
BUKSE- strecthy bukse som er lett å bevege seg i.
TOPP- valgfritt, så lenge den er lett å bevege seg i og ikke er alt for vid- Instruktøren er avhengig av å se bevegelsene for å kunne korrigere. Bar mage har man som regel bare når man opptrer.
HOFTER- for å øke bevisstheten, anbefales det at du har med et sjal/ristebelte som kan knytes rundt hoftene. Dette kan også lånes/kjøpes i STUDYO.
FØTTER- barbent eller sokker/dansesko- du velger. Noen foretrekker ullsokker for å holde varmen, men dette kan være glatt, så prøv deg frem og se hva som fungerer best for deg!

Ha alltid med en vannflaske. Husk- du er laget av 72,8% vann, og det kan hende du trenger påfyll underveis!

Eksamen/sertifisering:
Shireen er utdannet pedagog og har jobbet som magedanserinne og instruktør siden 2002.