Kurs: Slik bruker du humor i foredrag



Kursarrangør: Talerlisten AS
Sted: Støtvig hotell
          Østfold, Moss
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 100, 0255 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Foredrag
Undervisningstid: Kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 3.995

Vi tilbyr kurset "Slik bruker du humor i foredrag". Humor er et effektivt virkemiddel i formidling, og mange av de mest etterspurte foredragsholderne har humor som en viktig del av foredrags-opplevelsen. Meld deg på i dag, og få morsom og nyttig lærdom!

Innhold i kurset:
Det er ofte et tydelig ønske fra oppdragsgivere at de vil ha et engasjerende foredrag med humor. Arrangøren vil at publikum skal le, ha det gøy, trekke på smilebåndet.

Du trenger ikke være komiker, men om du kan få salen til å le og kose seg, har du ofte et fortrinn.

På dette kurset med Solfrid Flateby og Kjartan Eide lærer du å bruke litt humor i et allerede godt foredrag.

Du vil få se eksempler på ulik bruk av humor og lære forskjellige teknikker for å gjøre innholdet ditt mer engasjerende og morsomt.

Ofte er det bare enkle grep med språk, bilde og timing som skal til for å gjøre et poeng morsomt.

Du får jobbe aktivt med eget innhold - men du får tips, innspill og ideer fra kurslederne og de andre deltakerne. Etter kurset vil du sitte igjen med flere grep som du kan ta i bruk i ditt neste foredrag.

Kursholdere:
Solfrid Flateby er av Talerlistens mest etterspurte og populære foredragsholdere, blant annet fordi hun oppleves som veldig inspirerende på scenen. Hun er kjent for å skape god stemning, latter og en følelse av inkludering når hun holder foredrag og kurs om arbeidsglede, selvledelse eller ledelse. Solfrid lever av å holde foredrag og ble kåret til "Årets taler" i 2021.

Kjartan Eide var en av Norges mest populære komikere fra 2000-2009 blant annet med showet "Kjetil og Kjartan" på TV2. Etter dette har han hatt hundrevis av foredrag og show. Han leder nå flere selskap og holder foredrag med svært gode tilbakemeldinger. Han har også skrevet og produsert humor for andre i mange år. Kjartan er utdannet sosialantropolog, har jobbet som høyskolelektor, og gründet suksessfulle skoleprogrammer.

Målgruppe:
Kurset passer for deg som holder presentasjoner og foredrag og ønsker å bli bedre, tryggere og mer proff. Alle deltakerne får prøve seg flere ganger i praksis med små øvingsoppgaver både i plenum og 2 og 2. Det er plass til maks 15 deltakere.

Inkludert i prisen:
Lunsj