Helbredende Lyd



Kursarrangør: heartlight.one
Sted: Hjerterommet Yogasal
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Lise Mariesvei 20A, 1459 Nesodden (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl. 11:30 — 13:30
Varighet: 2 timer
Pris: 500

Lyd beveger. Lyd forløser. Lyd kan virke frigivende. Gjennom disse 2 timene, vil du personlig få kjenne og ta del i, hvordan lyd kan gi avspenning i kropp og sinn, og samtidig kan gi energi.

Du vil også få oppleve en demonstrasjon på hvordan lyd kan brukes som et terapeutisk verktøy, både i forhold til kroppslige og emosjonelle tema.

Innhold:
• Introduksjon av vokal lyd som et terapeutisk verktøy
• Vi starter med et par enkle pusteøvelser, og "kobler" oss på oss selv både via pusten, og via en liten meditasjon eller mindfulness øvelse.
• Vi gjør noen enkle oppvarmings øvelser
• Vi synger sammen på "Tonen fra himmelen" i ca 15-20 min. Dette er et begrep hentet fra Githa Ben-Davis sin vokal lydterapeut utdannelse og praksis. Det vil si at du vil guides til at vi i fellesskap synger på vokalen A- i samme tone, både som en meditativ øvelse, og som en frigivende øvelse.
• Pause og en kort delerunde
• Demonstrasjon av lydhealing
• 2x 5-10 minutters intuitiv lydhealing, hvor dere kan veksle på å gi lyd i fellesskap, og på å sitte eller ligge ned og motta lydhealingen
• Avsluttende delingsrunde


For deg som vil vite litt mer om hvordan jeg jobber terapeutisk med lyd som verktøy, se intervjuet Lilli Bendriss gjorde med meg endel år tilbake;
https://www.youtube.com/watch?v=x-0lGPEzkMU&t=53s
og les mer under vignetten More- på min nettside www.heartlight.one

Praktisk:
Pris: 500,- eller 450,- for de som er påmeldt andre kurs eller workshop hos meg.
NB! Kom gjerne gående, det er kun plass til en bil foran lokalet, og en til foran huset vi bor i ved siden av. Ha på deg klærne du vil gjøre yoga i, da vi ikke har egnet sted for å skifte, kun for å henge av seg ytterklær og sette fra seg sko.

Om meg:
I forhold til yoga: Har nylig vært med-instruktør i, og medskaper av, en HELFO- støttet behandlingsgruppe for mennesker med angsttilstander sammen med behandlingsansvarlig psykologspesialist Helene Høye, hvor behandlingen besto av Mindfulness og yoga. Er forfatter av 2 yogabøker; Lek med yoga, og den kommende boken "Å leve. Yoga for barn og unge i skole og oppvekst". Er utdannet Yogalærer og har utdannelse innenfor pedagogisk mindfulness. Både i mitt profesjonelle og personlige liv, i møte med stress, sykdom og livets mange utfordringer, har jeg fått erfare den dype indre støtten mindfulness og yoga kan gi.
Øvrig:
Sosionom med videreutdanning i Akutt og Ambulant Krisehåndtering. Jeg har jobbet mye med psykisk helse, både i forhold til ungdom og voksne, blant annet ved Follo Akutt Team og Stiftelsen Fossumkollektivet. Utdannet Helhetsterapeut, og Lyd og vokalterapeut, Lærer innenfor Dr. Bachs Blomsterremedier, og har flere andre komplementærmedisinske fordypninger. Tar imot klienter privat.