HACCP Level 2 - Innføring - bedriftsinternt



Kursarrangør: Aquatiq Consult
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Hvorfor HACCP:
HACCP handler nettopp om å etablere en struktur for å forhindre tilførsel, smitte og overlevelse av næringsmiddelfarer i produktet. Uten denne strukturen er det lett at det smeller, med de konsekvenser det kan medføre. HACCP-metodikken har vist seg som svært effektiv for å redusere risiko, og har derfor fått internasjonal anerkjennelse både av myndigheter og kunder. Derfor er det også slik at alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre systemer for å produsere trygg mat. Hjertet i systemet er HACCP.

Kursinnhold:
• Systematisering av trygg mat arbeidet
• Grunnforutsetninger
• Næringsmiddelfarer
• HACCP-metodikken trinn for trinn
• Kurshefte og øvelser sendes deltagere i forkant av kurset

Etter endt kurs vil deltagere:
• Forstå hva som menes med begrepet grunnforutsetninger og viktigheten av disse
• Få økt forståelse for hvordan forbedre grunnforutsetningene på egen virksomhet
• Forstå hva som menes med begrepet næringsmiddelfarer
• Få økt bevissthet og kjennskap til næringsmiddelfarene på egen virksomhet
• Bli kjent med HACCP-metodikken og de 7 HACCP- prinsippene
• Få økt bevissthet og kjennskap til viktige og kritiske styringstiltak på egen virksomhet

Målgruppe for kurset:
Virksomheter i matindustrien, uansett bransje

Vis flere tilsvarende kurs: