Dansekurs i Kubansk reggaeton (solo) - åpent nivå



Kursarrangør: Ewa Trela Dans
Sted: 6. etasje
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Christian Krohgs gate 2A, 0186 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Torsdager kl 17:00 - 17:55
Varighet: 7 kvelder
Pris: 1295

Vi tilbyr dansekurs for voksne i reggaeton fra vår danseskole sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs i reggaeton fra nybegynner til avansert samt trener egne danseteam. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.

Innhold:
Dansekurs for voksne i kubansk reggaeton, som er en god blanding av latinske trinn med mye kraft. Vi jobber med teknikk og kroppsbevegelse.

Reggaeton er en musikksjanger som oppsto i Puerto Rico på begynnelsen av 1990-tallet. Det er en blanding av reggae, dancehall og hip hop, og den er preget av sitt raske tempo, ganske lett gjenkjennelige rytmemønster, tunge bass og eksplisitte tekster. Reggaeton spredte seg raskt over hele Latin-Amerika og Karibia og har blitt et globalt fenomen i mange andre deler av verden, spesielt de siste årene. Med fremveksten av Reggaeton-musikken har en unik dansestil dukket opp, kjent som Reggaeton-dans.

Reggaeton er en høyenergisk, noen ganger seksuelt provoserende dansestil som fremføres til Reggaeton-musikk. Den inneholder elementer fra forskjellige dansestiler, inkludert hiphop, salsa og dancehall, og er kjent for sitt raske fotarbeid, kroppsisolasjoner og ofte litt aggressive eller sexy bevegelser.

Instruktør: Yordano Bulgar

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å danse kubansk reggaeton

Nivå:
• Åpent nivå

Forkunnskaper:
• Ingen

Kursmateriell:
Ta med behagelige klær og sko samt en vannflaske og gjerne litt godt humør :-)

Vis flere tilsvarende kurs: