Dagseminar i mindfulness



Kursarrangør: Ingbjørgs Pusterom
Sted: Ingbjørgs Pusteroms lokaler (inngang nord)
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Jernbanegata 4, 4340 Bryn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Mandag kl 09:00 - 15:00 eller Lørdag kl 10:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 1.350

Skjerp din hjerne og bli bedre på selvledelse. Å trene hjernen, det er lurt det. Er du klar for å gjøre en innsats for deg selv, som i andre rekke smitter over på andre? Hvilke relasjoner er viktigst for deg på din arbeidsplass/ din skole/ ditt hjem?

Hva er mindfulness?
Mindfulness kan forklares som trening av oppmerksomheten. Du trener på å være mer oppmerksomt til stede i vanlige arbeids-situasjoner, og trener på formelle oppmerksomhets-øvelser. Mindfulness handler om å være tilstede med deg selv og om å observere det som er akkurat sånn som det er. Styrke deg selv, sånn at du lettere tar det som dukker opp i løpet av dagen. Å være i kontakt med øyeblikket, akkurat her, akkurat nå.

Hvorfor mindfulness kurs?
• Økt fokus på det du gjør på arbeid eller hjemme
• Forebygge stress-reaksjoner
• Øke ditt energinivå
• Bedre samarbeidsevne mellom de ansatte/familiemedlemmer
• Bedre søvnkvalitet, mer uthvilt og klar til dagens gjøremål
• Økt konsentrasjon
• Styrke din psykiske helse
• Økt arbeids- og livsglede
• En ny ro i hode og kropp

Seminaret inneholder en lett blanding av teori og praksis. Vi trener på de fire formelle øvelsene. Deler litt om de uformelle øvelsene. Hva gjør tankene og følelsene med oss i forhold til våre avgjørelser? Klarer vi å kjøre på, selv om det stormer rundt oss? Gassen og bremsen, det autonome nervesystemet. Hvordan forholde deg til alt som skjer i løpet av en dag? Vi gir fokus på de fem sansene og ikke minst den indre sansen.Mindre stress og mer ro.


Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker å trene hjernen

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer lunsj, frukt og nøtter, kaffe og te

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg har hatt stort utbytte av Ingbjørg sitt kurs i mindfulness i løa på Obrestad. Kombinasjonen av Ingbjørgs jordnære, varme, engasjerte og tydelige formidling og den storslåtte naturen med havet og stranda som står rett på deg utenfor løa er fantastisk. Kurslokalene og stedet på Obrestad forsterker budskapet Ingbjørg har til sine kursdeltagere. Øvelsene vi gjør både inne i løa og enda mer ute, blir sterke opplevelser som inspirerer til å fortsette å praktisere etter kurshelga. Jeg liker bakkekontakten Ingbjørg har. Hun er en instruktør som gjennom sine konkrete eksempler og erfaringer bygger bro mellom de frelste og de mer skeptiske. Jeg vil på det sterkeste anbefale mindfulnesskursene til Ingbjørg.
- Torill, 53 år