Årsstudium i psykologi



Sted: AMH avd. Oslo
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Trondheimsveien 2, 0560 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 år
Pris: 42,000 pr semester

Vi tilbyr årsstudium i grunnleggende medisin. Studiet gir deg grunnleggende kunnskaper i anatomi, fysiologi, sykdomslære og om medisinsk tenkemåte. Du lærer om menneskekroppens oppbygning, får en innføring i hvordan sykdom oppstår og kjennskap til forekomst, behandling og forebygging.

Årsstudium i psykologi gir en grundig kunnskapsplattform innen psykologi som fagområde. Studiet gir en innføring i de psykologiske basaldisiplinene; biologisk psykologi, kognitiv psykologi, personlighetspsykologi, sosialpsykologi og utviklingspsykologi, og en innføring i psykologiens forskningsmetode og historie. I tillegg skal studiet gi en innføring i helsepsykologi og mestring, samt grunnleggende kunnskaper om de vanligste psykiske lidelsene.

Studiet gir i tillegg til grunnleggende kunnskaper innen psykologisk vitenskap, en forståelse for betydningen av psykisk helse og forebyggende innsats i samfunn og arbeidsliv, et perspektiv som er svært tidsaktuelt.

Studiet kan være aktuelt som valgfrie emner i en bachelorgrad, eller som supplement til annen utdanning for verdifull fagspesifikk tilleggskompetanse innen et bredt spekter av oppgaver i arbeidslivet, blant annet i offentlig forvaltning, helse- og skolevesen, så vel som i privat sektor.

Målgruppe for kurse:
Alle som ønsker Årsstudium i psykologi

Opptakskrav:
• Generell studiekompetanse