Webinar: Veien til optimal porteføljestyring



Kursarrangør: Holte Academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 - 10:00
Varighet: 1 time
Pris: Gratis

Ønsker du å lære hvordan du prioriterer smartere blant initiativer i din virksomhet? Bli med vårt gratis webinar og få et innblikk i hvordan du optimaliserer prosjektporteføljen med beste praksisen MoP® (Management of Portfolios).

Alle organisasjoner har en dynamisk blanding av endringsinitiativer. Samlet utgjør de en portefølje av prosjekter og programmer.

Porteføljestyring hjelper til med å sørge for at denne blandingen ikke bare er balansert, men også rettet mot organisasjonens strategiske mål. Dette er nøkkelen til å sikre at ressursene investeres der de gir mest verdi.

Uten en solid porteføljestyring kan organisasjonen ofte finne seg selv i situasjoner hvor valg av prosjekter blir drevet av øyeblikkets innfall eller motvilje mot å avvikle prosjekter som ikke lenger gir verdi. Dette kan føre til overforbruk av ressurser på mindre gunstige prosjekter, og la de viktigste prosjektene mangle nødvendig støtte.

I dette webinaret vil vi gi deg innsikt i hvordan porteføljestyring kan brukes som et strategisk verktøy i din virksomhet. Vi vil også vise deg hvordan du kan lære mer og utvikle kompetansen din på dette området.?


I webinaret er vi blant innom disse tingene:
• Hva er porteføljestyring?
• Viktige roller innen porteføljestyring
• Hva skjer hvis du ikke har porteføljestyring?
• Hvordan kan porteføljestyring brukes for å støtte virksomhetens strategi?
• Hvordan kan du heve kompetansen din innen porteføljestyring?