Varme arbeider Elære m/slukkeøvelse spansk



Kursarrangør: MTK Skolen AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: KL 08:00 - 14:00
Varighet: 1 dag
Pris: 2390

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er å gi den som utfører varme arbeider de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger til sikker utførelse av jobben. Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen.

Mtk Skolen AS er et kurs- og kompetansesenter. Aktivitetene er basert på en kombinasjon av teoretisk kunnskap og praktiske øvelser. Vi tilbyr kurs, øvelser og andre aktiviteter som er relatert til sikkerhet og trygghet for bedriftens ansatte og ledere. Her kan alle trene i realistiske og trygge omgivelser med profesjonelle instruktører.
Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori,
praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende
eksamen.

Kurset inneholder bl.a.:
– Brannteori
– Lover og forskrifter
– Faremomenter ved varme arbeider
– Sikkerhetstiltak før, under og etter avsluttet arbeid
--Slukkeøvelse

Ma°l for kurset:
er a° gi den som utfører varme arbeider de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger til sikker utførelse av jobben.

Kurset avsluttes med skriftlig eksamen. Ved besta°tt eksamen mottar hver av deltagerne et sertifikat via mobil app for varme arbeider fra Norsk Brannvernforening. Gyldighet pa° sertifikatet er 5 a°r.

Det er mulig å bestille sertifikat i kortformat i tillegg om man ønsker det, men det er ikke inkludert i kurspris, altså kun sertifikat i app og materiell inkludert i oppført kurspris.

Kurset steder
- MTK skolen i Sem ,Tøsnberg ( her tilbyr vi slokkeøvelse )
- Nettkurs (ønsker du slokkeøvelse på dette tas i Tønsberg )
- Bedrift intern (ute hos kunden over hele landet )


Om du ønsker kurs holdt på Engelsk eller Portugisisk/Spansk send oss en mail på: kontakt(a)mtkskolen.no så ordner vi det raskt

Vis flere tilsvarende kurs: