Valpekurs XXL



Kursarrangør: Drammen Hundesenter
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 måneder

Vi tilbyr valpekurs XXL med varighet på 6 mnd. Det tar lang tid å trene opp en hund! Vi, som er erfarne, bruker over et år på å trene opp en hund. Kanskje enda lenger tid. Skal vi ha en sportshund / spesialhund, tar det kanskje 2 - 3 år!

Kursinnhold:
Med dette XXL-kurset samler vi alt du trenger i ett kurs og guider deg gjennom den første, utfordrende tiden. Dette kurset vil vi ha en annen oppbygging enn våre ordinære valpekurs og vi har god tid til å etablere alle øvelser og ferdigheter. Du vil få alle våre kurspakker i ett pluss mye annet bonusinnhold. Kurset tar for seg grunntrening av valpen og baseres på belønningsbaserte treningsmetoder og grunnleggende hverdagsøvelser.

Det er viktig å starte trening av valpen tidlig og vi gjør det vi kan for å komme i forkjøpet at hunden utvikler en atferd som kan bli vanskelig å håndtere. Hvordan skal du få hunden til å begynne å gjøre ting du vil framfor å slutte å gjøre ting du ikke liker?

Våre deltagere på XXL-kurset har vært så fornøyde at de har bedt oss om å lage flere kurs. Så etter XXL-valp, kan du nå delta på XXL - ung som gir deg 4 måneder til med trening! XXL - valp starter 4 ganger i året.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker valpekurs XXL

Vis flere tilsvarende kurs: