Valpekurs



Kursarrangør: Monsens Hundeskole
Sted: Ulsrud Videregående Skole
          Oslo, Østensjø
Kursadresse: Tor Jonssons vei 6, 0688 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager og torsdager kl 18.00 - 19:00 og/eller kl. 19.15-20.15
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2.200

Vi tilbyr valpekurs. Har du nettopp fått valp? Om man er førstegangseier eller hatt valp tidligere er det viktig at valp og eier får en god start på livet sammen.

Innhold:
På valpekurset ønsker vi å inspirere valp og eier til å synes det er gøy å trene. På den måten legger man et godt grunnlag for å få trygge og sosiale valper. Vi legger stor vekt på at valp og eier skal oppnå tillit, trygghet og forståelse for hverandre etter endt kurs. Vi skal blant annet jobbe med sosialisering, kontakt, sitt, miljøtrening, gå pent, innkalling og ikke minst lek. Første kveld er online teori. Kurset er lagt opp slik at hele familien kan delta.

Målgruppe for kurset:
For hunder inntil 6 måneder. Hele familien er velkommen til å være med

Kursmateriell:
Som deltaker på våre kurs får dere tilgang til en egen dedikert gruppe på Facebook der vi legger ut kursprogrammet, video-øvelser, mye annen nyttig informasjon og der vi bistår ved behov også i en tid etter kurset slik at dere når målene dere har satt dere med hunden for dette kurset. Teorikurset blir sendt ut i slik at du har god tid til å se igjennom før kurset starter.

Eksamen / sertifisering:
Deltakerne mottar diplom ved fullført kurs

Vis flere tilsvarende kurs: