Våttkort for kajakk og kano i Nesna

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Grunnkurs havkajakk

Vi tilbyr grunnkurs i havkajakk. Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesna Nesna 15.06.2024 1 helg15.06.2024 3.200 kr

Introduksjonskurs kajakk

Vi tilbyr introduksjonskurs i kajakk. Kurset gir en enkel introduksjon til kajakken med nødvendig utstyr samt bekledning. Du får også prøve kajakken på havet og bli introdusert til grunnleggende padleteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesna Nesna 4 timer 1.900 kr

Kajakkurs - gavekort

Gi en uforglemmelig opplevelse til dine kjære, arbeidskollegaer eller venner. Med gavekort på kajakkurs gir du noen en mulighet til å få en artig og trygg tilnærming til kajakksporten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesna Nesna

Jann´s Tidevannspadling

Lofoten Aktiv tilbyr Jann´s Tidevannspadling. Lofoten er plassen for tidevannspadling. Vi gjør en vurdering av deltagerne og tar deg ut i en tidevannsstrøm som passer nivået du er på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nordland Nordland 8 timer 1.950 kr

Kajakkurs og turer i Jotunheimen

Tur til fjells og padletur/kurs samtidig? Jeg holder kurs/turer i samarbeid med Bygdin Høyfjellshotell/Jotunheimen Domes .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet på forespørsel. Avtales kr