Trykkontroll IADC-sertifisering / supervisor



Kursarrangør: Nortrain
Sted: RelyOn Nutec.
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Gravdalsveien 225, 5165 Laksevåg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Neste kurs: 27.05.2024 | Vis alle kursdatoer

IADC er et internasjonalt sertifiseringsorgan, med hovedkontor i Houston, og er likestilt med IWCF ihht Norsk Olje & Gass Retningslinje 024. Trykkontrollsertifikat er et myndighetspålagt sertifikat for ledende bore- og brønnpersonell. Det skal fornyes annen hvert år.

Innhold:
IADC (International Association of Drilling Contractors) er en internasjonal organisasjon for bore- og brønnservice selskaper, og ble opprinnelig startet opp i USA i 1940. Organisasjonen arbeider blant annet for å øke sikkerheten innenfor denne industrien. IADC har laget et eget treningsprogram som heter WellSharp. Trykkontroll sertifiseringen er en del av WellSharp programmet. IOGP (International Association of Oil & Gas Producers) Report 476 ligger til grunn for WellSharp programmet.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i trykkontroll IADC-sertifisering / supervisor

Eksamen / sertifisering:
Kurset avsluttes med en praktisk test på simulator, samt en teoretisk test på ca. 3.5 timer, som inkluderer oppgaver innen utstyr og innen prinsipper & prosedyrer. Du må følge hele kurset og ha minst 70% rett på besvarelsene for å få utstedt et IADC-sertifikat.