Tirsdagsklatring med DNT Fjellsport og Ung Oslo (26 - 35 år)



Kursarrangør: DNT Fjellsport Oslo
Sted: Oslo Klatresenter
          Oslo, Skullerud
Kursadresse: Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdag kl 18:25 - 20:00
Varighet: 1 kveld
Neste kurs: 30.04.2024 | Vis alle kursdatoer

DNT Ung Oslo og DNT Fjellsport Oslo ønsker å samle klatreinteresserte mellom 26 - 35 år til en felles tirsdagsklatring annenhver tirsdag utover våren og høsten. Målet med denne tirsdagsklatringen er at du kan finne likesinnede klatrere mellom 26 - 35 år.

Hva er tirsdagsklatring for deg mellom 26 - 35 år:
Tirsdagsklatring er et sosialt tilbud for deg mellom 26 - 35 år. Her er både nybegynnere og viderekomne velkommen til å være med. Det vil være 1 - 2 frivillige fra DNT Oslo som er til stede under tirsdagsklatringen for å fasilitere for det sosiale og knytte deg til andre klatreinteresserte i DNT-miljøet. Du må kunne klatre selvstendig og enten ha topptaukort eller brattkort for å klatre på tau. Målet er at du skal møte andre likesinnede i din alder.

Hva trengs av utstyr:
Du må stille med eget klatreutstyr til enten buldring eller klatring. DNT Oslo har noen tau til utlån på Oslo klatresenter ved behov. Når man drar ut for å klatre på lokale klatrefelt må du stille med alt utstyr selv, og eventuelt koordinere deg med de andre som er med på tirsdagsklatringen.

Tidsrom og hvor:
Annenhver tirsdag på Oslo klatresenter fra klokka 18:25 - 20:00. Når utesesongen er i gang så drar vi ut på lokale klatrefelt i Oslo. Det er pause i juli måned, og det starter opp igjen i august.

Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter:
Når du ankommer Oslo Klatresenter vil du møte en av instruktørene i kafeområdet kl. 18:25. Instruktørene har på seg overdel med DNT logo. Dersom du er på OKS for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon, lese gjennom og skrive under på en ansvarserklæring. Dette gjøres i resepsjonen eller på hjemmesiden.

Målgruppe for kurset:
Klatreinteresserte mellom 26 - 35 år

Vis flere tilsvarende kurs: