Grunnkurs i styrearbeid for kvinner



Kursarrangør: Boardbrain AS
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 10:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 6.250

Vi tilbyr grunnkurs i styrearbeid for kvinner. IBU har gjennom mange år hatt mange dyktige og engasjerte kvinner, både «nybegynnere» og erfarne, som deltakere på forskjellige styrekurs, StyreSeminarer og styreopplæringsprogrammer.

Innhold:
IBU har gjennom mange år hatt mange dyktige og engasjerte kvinner, både «nybegynnere» og erfarne, som deltakere på forskjellige styrekurs, StyreSeminarer og styreopplæringsprogrammer, både åpne og interne, og har fortsatt nærmest like mange kvinner som menn som deltakere hos oss.

Likevel etablerer vi nå en egen styreopplæring for kvinner. Dette er åpent for deltakelse både for erfarne kvinner som har styreverv, og for kvinner som ønsker å kvalifisere seg for styreverv.

«IBU STYRESKOLEs GRUNNKURS I STYREARBEID FOR KVINNER» er et 1 dags kurs fra kl 9.00 - 16.00. Dette styrekurset gir en grunnleggende og samtidig helhetlig forståelse av styrer, styrerollen og styrers arbeid i praksis, slik at den enkelte deltaker skal få en trygghet og substansiell, reell mestringsfølelse i sitt styrearbeid. Styrekurset er nytt, utviklet og basert på mer enn 20 års erfaring med styreopplæring. Deltakerne mottar flere praktiske styrebøker, som f.eks. «Håndbok i økonomi for styremedlemmer»

Dette grunnkurset i styrearbeid kan påbygges med et videregående heldags styrekurs for kvinner: «IBU STYRESKOLEs VIDEREGÅENDE STYREKURS FOR KVINNER». 1 dags kurs fra kl 9.00 - 16.00.

Deltakere som gjennomfører begge styrekurs, både 1-dags grunnkurs, og 1-dags videregående kurs, mottar «IBUs SERTIFISERINGSBEVIS I STYREARBEID»

Målgruppe for kurset:
Kvinner som er opptatt av godt styrearbeid, herunder eiere, styreledere, styremedlemmer og daglig ledere.

Kursmateriell:
Deltakerne mottar våre praktiske bøker som kurset relateres til

Eksamen / sertifisering:
Deltakerne mottar bekreftelse for gjennomført styrelederkurs