Spanskkurs via video tilpasset ditt nivå - Gratis prøvetime



Kursarrangør: Ditt Spanskkurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du vil
Varighet: 8 uker
Pris: 3.227

På kurset gir jeg deg tilgang til en fantastisk selvstudie nettplattform godkjent for nordmenn som vil lære spansk. Du bestemmer selv din egen kursprogresjon. Vi skal kombinere e-learning med én-til-én eller smågruppe undervisning på videokonferanse.

Et Infomøte
Første gang møtes vi på Zoom eller lignende (ingen forpliktelse til å kjøpe kurs) for å snakke litt om dine interesser, om du kan litt, ingenting eller mye spansk. Hvorfor du vil lære spansk, hva er du glad i, osv. Ut i fra denne info kan jeg lage et kurs spesielt tilpasset deg.

8 Uker: 8 Enheter
Jeg vil designe en personlig arbeidsplan for deg som skal følge dine behov. Hver uke legger jeg ut materiale og aktiviteter på plattformen vår, slik at du kan lære ukens innhold online og i ditt eget tempo. Selvfølgelig vil jeg kontinuerlig hjelpe og rette deg.

Videomøter
Et språk læres best gjennom samhandling og muntlig kommunikasjon. Så hver uke har vi en 50' time der vi skal snakke og du skal øve med meg på ukens innhold. Vi går gjennom ting sammen der du enten tviler eller har spørsmålene.

Kontinuerlig støtte
Etter timen med meg kan du fortsette å jobbe i ditt eget tempo med enheten resten av uken. Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med meg via e-post.

Basic: kr 3227 - 1 gang per uke
1) Gratis introduksjonsmøte. 2) Åtte-ukers arbeidsplan. 3) En ukentlig time på 50 ' på Zoom eller lignende for å øve, snakke og forbedre din muntlige spansk. 4) Alt læremateriell er inkludert.

Intensiv: kr 5197 - 2 ganger per uke
1) Gratis Introduksjonsmøte. 2) Åtte-ukers arbeidsplan. 3) To ukentlig time på 50 ' på Zoom eller lignende for å øve, snakke og forbedre din muntlige spansk. 4) Alt læremateriell inkludert