Skap et høytpresterende profesjonelt læringsfellesskap, bedrifter



Kursarrangør: KURS I SKOLEN
Sted: Hele landet, vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: fra 3 timer
Pris: fra 19.000

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap et høytpresterende profesjonelt læringsfellesskap for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hva kjennetegner et høytpresterende læringsfellesskap, og hva må til for å komme dit?

Innhold:
Er dere et høytpresterende profesjonelt læringsfellesskap, eller en kaffeklubb som samles i ny og ne? I dette kurset forteller Børven hva et profesjonelt læringsfellesskap er, hvordan man bygger det opp, og viser hvordan man kan få delt den tause kunnskapen i organisasjonen. Hvordan kan dere skape en god læringskultur ved å konvertere det den enkelte kan (humankapital) til felles kompetanse (sosial kapital) ved å gjennomføre spennende samarbeidsprosjekter? Dette kan igjen bli til strukturell kapital - det som blir igjen på jobben når alle drar hjem. Ut fra den kan det vokse en god kultur.

Kursholder: Øyvind Børven

Øyvind Børven betegner seg som et renessansemenneske, og veksler mellom å rappe for å hylle elevene, lede skolen som rektor, undervise i klasserommet, være podkastvert og forfatter. Han er utdannet allmennlærer, og har tatt rektorskolen på BI Nydalen. Skolen han jobber på, Akademiet VGS Fredrikstad, har gode resultater å vise til på gjennomføring, elevundersøkelsen og karakterutvikling.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset retter seg mot lærere i ungdoms- og videregående skole

Vis flere tilsvarende kurs: