Sertifisert coach utdanning ( 1år)



Kursarrangør: Intuisjonsskolen
Sted: Majorstuen
          Oslo
Kursadresse: Bygdøy Allè 68, Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kveldstid 18-21 og helger, Nett kr 19.500,-
Varighet: 1 år
Pris: 25000

Studiet er en spesialisering innen coaching og beslutningsprosesser. Hovedfokuset er å motivere og coache på en slik måte at klient opplever det bekvemt og riktig å foreta valg. Det kan være store og små valg, både i privat- og arbeidsliv.

Studiet fokuserer på grunnleggende metodikk, prosess- og relasjonsorientering som står sentralt i coachingsarbeid. Det fokuseres videre på å skape gode
coachingsamtaler som gir grunnlag for å veilede og trene klient slik at det fører til prestasjonsentusiasme og motivasjon for å utvikle seg og komme videre.

Emnets faglige innhold retter seg primært mot den enkelte students kommunikative og relasjonelle ferdigheter i forholdet en til en, men også gruppeperspektivet blir trukket litt inn gjennom eksemplifiseringer og praktiske øvelser.
Grunnleggende teori kombineres med praktiske øvelser.

Temaer:
• Fordypning innen intuisjon, beslutningsprosesser
• Motivasjon og engasjement
• Positiv psykologi
• Kommunikasjon og personlighet
• Relasjonskompetanse
• Kognitiv coaching
• Coachende lederskap
• Konfliktløsning og bruk av kompromisser
• Kroppsspråk og mikrokroppsspråk
• Emosjonell modenhet og ubevisste faktorer
• Grensesetting, tillit og håndtering av motstand
• Caochingprosesser


Hvilken typer jobber kan man få etter dette studiet?
Studiet gir kompetanse om mennesker og naturlige jobber vil være: Coach, kursleder, leder, stillinger i personalavdeling og HR-avd og andre jobber som
inneholder kontakt med andre mennesker.

Målgruppe for kurset

Nøkkelpersonell, ledere, konsulenter, rådgivere, lærere, mentorer, inspiratorer, terapeuter og veiledere som vil ytterligere styrke sin coachende væremåte i kommunikasjon, veiledning og ledelse gjennom sitt arbeid.

Kursmateriell

Kompendium og bøker

Eksamen / sertifisering

Sertifisert coach fra Intuisjonsskolen

Uttalelser

Jeg meldte meg på coach utdanning uten å vite helt hva jeg gikk til, men utdanningen har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg har endelig har fått bekreftelse på mye av det jeg har tenkt på tidligere ved å knytte det meste til teori og satt det i system. Nå tør jeg stole mer på mine inntrykk og tolkninger i møte med andre mennesker, og ikke minst fått flere verktøy for å forstå og bygge relasjoner. Jeg bruker min kompetanse som coach hver dag i jobben min og ser helt klart at det gir resultater. Enten om det dreier seg om møter, forhandlinger, rådgivning, karriereveiledning, personalansvar eller sensitive problemstillinger. Egentlig synes jeg innholdet i denne coach utdannelsen være allemennkunnskap. Jeg tror det er noe alle kunne ha utbytte av å kunne noe om i forbindelse med alle typer relasjoner – også familie og venner og ikke bare gjennom jobb.

Annette Narverud, Organisasjonsrådgiver Arkitektenes Fagforbund (AFAG)