STS - High School exchange USA



Kursarrangør: STS Education
Sted: Utlandet, USA
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 5 måneder
Pris: 119 900

USA er et stort kontinent og 50 forskjellige delstater. Du vil merke at alle delstatene har sine egne tradisjoner og unike kulturer. Uansett hvor high school-året ditt fører deg, vil det være et år i ditt liv som åpner øynene dine og gir deg litt av den amerikanske troen på at du kan klare alt!

"Det er som en film!" Det er det vi ofte sier når ting er litt uvirkelige. Men å være high school-elev i USA, uansett hvor i landet du bor, ligner faktisk litt på det du har sett på film og TV. Skolementaliteten, heiagjengene, de gule bussene og fotballagene for eksempel. De finnes, og du kommer til å oppleve alt på ordentlig. Men skoleåret i USA handler om mye mer. Dette er din sjanse til å oppleve hverdagen på den amerikanske måten! Det å bo her og bli kjent med menneskene og landet fra innsiden er en fantastisk mulighet.

Frihet, aktiviteter og skoleånd!
Som utvekslingselev i USA spiller skolen en sentral rolle i den nye hverdagen din. Det er selvsagt der du har undervisning, men det er også et sted å være etter at den ordinære skoledagen er over. Enten for å være med på aktiviteter eller være sammen med venner. Enten du liker amerikansk fotball, drama, musikk eller kunst, finnes det et lag eller en klubb som passer for deg. Lærere og elever er stolte av skolen sin og du vil raskt merke den berømte skoleånden.

Er du en Junior eller Senior?
Den amerikanske skolen er delt inn i 12 trinn, med high school fra trinn 9 til 12. High school-elevene er delt inn i fire grupper som kalles Freshmen, Sophmores , Juniors og Seniors. De fleste utvekslingselevene blir enten Juniors eller Seniors, det vil si at de går på trinn 11 eller 12. Plasseringen avhenger av alderen din, karakterer, engelskferdigheter og lokale skoleregler.

Velg typiske amerikanske fag
Det å være high school-elev i USA innebærer stor frihet til å velge din egen fagkombinasjon. Engelsk og matematikk er vanligvis obligatoriske fag. Amerikansk historie kan også være obligatorisk på noen skoler. Utover disse fagene kan du selv velge hvilke fag du vil ha på timeplanen. Du kan velge fag du liker fra før eller prøve noe typisk amerikansk, som public speaking (å snakke i forsamlinger) eller government (ledelse). Lærerne liker at elevene er aktive i timen. Ikke vær redd for å rekke opp hånden og stille spørsmål. Da vil du lære veldig mye av skoleåret i USA.

Velg mellom Classic og Select
Et år i utlandet er et springbrett for å nå ditt fulle potensial. Fremtiden er i dine hender. Velg reisemål, send inn søknad, og gjør deg klar. Du kan velge mellom Classic og Select. STS High School Classic er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet på high school-nivå. Det er det perfekte programmet for deg som vil ha en autentisk high school-opplevelse i utlandet og er klar for alle de overraskelsene og erfaringene det innebærer. Basert på profilen din plasserer vi deg hos en vertsfamilie og en skole i landet du har valgt. Du blir også satt i den mest passende klassen for din alder, dine språkferdigheter og ditt akademiske nivå.

Hvis du velger STS High School Select, har du utenlandsoppholdet helt i dine egne hender, og du velger selv nøyaktig den skolen du skal gå på. Hvis det er bestemte fag du vil ta (kunst, media, språk) eller sporter eller instrumenter du ønsker å spille, eller om det rett og slett er et bestemt område du ønsker å bo i, finner du nøyaktig det du er på utkikk etter i vårt store tilbud av Select-skoler.

Bare husk at uansett hva du velger, vil begge alternativene gi deg det beste året i livet ditt!

Vis flere tilsvarende kurs: