STS - High School exchange Storbritannia



Kursarrangør: STS Education
Sted: Utlandet, England
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 5 måneder

Å være utvekslingsstudent i Storbritannia er den perfekte kombinasjonen av god utdanning og mye moro. Storbritannia tilbyr den beste engelskundervisningen, og uansett om du bor på landet eller i en av storbyene, vil du oppleve mye i løpet av året ditt i Storbritannia. Kontakt oss for priser.

Historie, tradisjon og monumenter. Det siste innen musikk, film og mote. Vakre landsbyer, hvite klipper og solfylte strender. Verdens beste fotballiga og berømte byer som London, Oxford og Edinburgh. Storbritannia har alt.

Gode skoler i Storbritannia
Det britiske utdanningssystemet er høyt verdsatt og regnes som et av de beste i verden. Et godt valg for high school-utveksling! Det er også et naturlig valg hvis du vil fokusere på å bli bedre i engelsk.

Videregående skole systemt er noe annerledes i England og Skottland. I England, vil de fleste utvekslingselever bli skrevet inn I et av de to siste årene på videregående skole, kjent som “Sixth Form”, her forbereder elevene sine A-levels. Her velger man tre til fire hovedfag og konsentrerer seg for å gå I dybden i disse fagene. I Skotland er dette kalt Senior Phase (S4 og S5). I det systemet velger en litt flere fag, gjerne mellom fem og seks for å få en mer balansert men mindre spesialisert utdanning.

Et år du husker hele livet
Skolekalenderen er også litt forskjellig mellom England og Skotland; i Skotland er det vanlig at skolene begynner i midten av August, mens i England er det vanlig å begynne i begynnelsen av September, så husk å sjekke når skolen din begynner og når du har ferier. De fleste studentene i Skottland må ha på uniform på skolen, mens i England er skoleuniformere mindre vanlig. Det forventes av studentene at de adresserer lærerene sine med Sir, Mr, Mrs eller Miss. Det er kanskje litt strengere enn du er vant til, men det er bra for arbeidsmoralen. Skolene i Storbritannia tilbyr også et bredt spekter av fritidsaktiviteter, inkludert sport, musikk, kunst, kulturklubber og akademiske klubber, så her er det mye mer enn bare vanlige fag på skolen. Et utvekslingsår i Storbritannia definitivt gi deg gode minner for resten av livet!

Velg mellom Classic og Select
Et år i utlandet er et springbrett for å nå ditt fulle potensial. Fremtiden er i dine hender. Velg reisemål, send inn søknad, og gjør deg klar. Du kan velge mellom Classic og Select. STS High School Classic er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet på high school-nivå. Det er det perfekte programmet for deg som vil ha en autentisk high school-opplevelse i utlandet og er klar for alle de overraskelsene og erfaringene det innebærer. Basert på profilen din plasserer vi deg hos en vertsfamilie og en skole i landet du har valgt. Du blir også satt i den mest passende klassen for din alder, dine språkferdigheter og ditt akademiske nivå.

Hvis du velger STS High School Select, har du utenlandsoppholdet helt i dine egne hender, og du velger selv nøyaktig den skolen du skal gå på. Hvis det er bestemte fag du vil ta (kunst, media, språk) eller sporter eller instrumenter du ønsker å spille, eller om det rett og slett er et bestemt område du ønsker å bo i, finner du nøyaktig det du er på utkikk etter i vårt store tilbud av Select-skoler.

Bare husk at uansett hva du velger, vil begge alternativene gi deg det beste året i livet ditt!

Vis flere tilsvarende kurs: