STS - High School exchange Spania



Kursarrangør: STS Education
Sted: Utlandet, Spania
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 5 måneder
Pris: 134 500

Nesten 500 millioner mennesker rundt om i verden snakker spansk. Å ha dette språket på din fremtidige CV åpner mange dører. Tidligere studier i spansk er ikke nødvendig for å bli utvekslingselev her, men vi anbefaler at du har grunnleggende kjennskap til språket.

Uansett hvor godt du snakker spansk i dag, får du perfeksjonert språkferdighetene dine med et utvekslingsår i Spania. Da har du mulighet til å snakke språket hele tiden og du får undervisning som styrker ordforrådet ditt i mange ulike fag.

Opplev et moderne land med en rik kultur og historie som har hatt stor betydning i verden. Lidenskapen for mat, sport, åpenhet og det å være sosial er en viktig del av det å være spansk. Bli med på eventyret!

Skolehverdagen i Spania
Grunnleggende spanskferdigheter og en nysgjerrig tilnærming – det er alt du trenger for å søke på high school i Spania. Skolen opp til år 10 i Spania kalles ESO, som er en forkortelse for Educación Secundaria Obligatoria. År 11 og 12 kalles Bachillerato. Disse to årene er orientert mot høyere utdanning og er ikke obligatorisk for spanske tenåringer. Hvilket år du blir plassert på som utvekslingselev, avhenger av skolen og dine tidligere karakterer og spanskferdigheter.

Spansk, litteratur, engelsk, matematikk og sport er ofte obligatoriske fag. Fysikk, kjemi, biologi, håndverk og musikk er eksempler på andre fag du kan få på timeplanen.

En typisk skoledag i Spania
Skoletiden varierer fra skole til skole. En typisk timeplan er undervisning fra klokken 9 til 17 inkludert en totimers lunsjpause. En annen typisk timeplan er undervisning fra klokken 9 til 14, uten lunsjpause. Du vil sitte i det samme klasserommet hele dagen, men lærerne er forskjellige fra fag til fag.

Vis flere tilsvarende kurs: