STS - Engelsk språkreise til Malta - Hotell 3 uker



Kursarrangør: STS Education
Sted: Innkvartering på hotell
          Utlandet, Malta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Språkturneer for 2023 er utsolgt. Språkturene for 2024 lanseres senere på høsten 2023.
Varighet: 3 uke
Pris: 33 900
Neste kurs: 23.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr engelsk språkreise til Malta for ungdommer 14-17 år. Få en internasjonal opplevelse sammen med elever fra hele verden. Våre språkreiser til Malta inneholder STS’ klassiske engelskkurs. Språkturneer for 2023 er utsolgt. Språkturene for 2024 lanseres høsten 2023.

Innhold:
Disse timene har en perfekt kombinasjon av øvelser og prøver som forbedrer både lese- og skriveferdighetene, uttalen og ordforrådet. En variasjon av individuelle oppgaver og gruppeøvelser sørger for at du utvikler deg på flere områder. Du vil merke fremgang allerede etter noen dager av kurset, særlig i språkflyt og uttale, men også når det gjelder selvtillit i samtalene.

Alle lærerne her har lang erfaring og profesjonell bakgrunn. Vi underviser på alle nivåer, fra nybegynner til avansert, og kursene holdes av kvalifiserte lærere med akademisk godkjenning. De jobber med ulike læreplaner som utvikler elevenes ferdigheter ut fra deres individuelle nivå. Alt av studiemateriell er inkludert, og etter avsluttet kurs får du et STS-diplom.

Målgruppe for kurset:
Passer for ungdommer i aldersgruppen 14-17 år. Vi underviser på alle nivåer, fra nybegynner til avansert, og kursene holdes av kvalifiserte lærere med akademisk godkjenning. De jobber med ulike læreplaner som utvikler elevenes ferdigheter ut fra deres individuelle nivå.

Inkluderte aktiviteter:
Våre språkreiser til Malta byr på mye mer enn bare engelsktimer! Lederne arrangerer mange herlige utflukter og aktiviteter, slik at du og kurskameratene dine kan oppleve det beste av Malta og ha det moro sammen.

På hverdagene holdes aktivitetene etter skoletimene, mens i helgene har vi både halvdags- og heldagsutflukter. Alle aktivitetene er utformet slik at du vil lære mer engelsk ved å være sammen med dine nye venner og delta på slikt som utflukter, sportsarrangementer, morsomme konkurranser, karaoke på kveldene og diverse artige workshops.

Den første kvelden etter ankomst på Malta har vi en velkomstaktivitet der du møter de andre elevene og personalet og får alt du trenger av informasjon for at språkreisen skal bli så fin som mulig.

Innkvartering og måltider på hotell:
Hvis du velger å bo på hotell i løpet av ukene på Malta, får du en type overnatting som ligner mer på en klassisk ferie. Du deler et romslig hotellrom og bad med 2–3 andre elever, og dere kan dra nytte av utendørs basseng, wifi, samt TV og AC på rommet, som vaskes annenhver dag. Du spiser frokost og middagsbuffet i restauranten på hotellet, mens lunsjen serveres på skolen. Sengetøy og dusjhåndkle er inkludert, men du bør ta med deg et eget badehåndkle til standen.

Til frokost serveres kontinental frokost med juice, te, kaffe, ristet brød, syltetøy, kornblanding, bakverk og frukt eller lignende. Til lunsj får du en varm eller kald rett og en dessert. I helgene tilbys en lunsj bestående av et smørbrød, vann og en dessert. På kveldene kan du velge mellom tre hovedretter, hvor én er et vegetariansk alternativ, dette medfører imidlertid en merkostnad på 490 kr/uke.

Skriv til oss når du bestiller om du har noen allergier eller spesielle kostholdsbehov, slik at vi kan imøtekomme dine behov.

Fra hotellet er det ca. 30 minutter med buss til og fra skolen.

Hva som er inkludert:
• Overnatting
• Helpensjon
• 15 timer språkundervisning per uke
• Kursmateriell
• Lokale ledere og lærere
• STS-diplom
• Døgnåpen brukerstøtte
• Aktiviteter og utflukter på stedet
• Reise til og fra flyplass / togstasjon


Nivå:
• Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)

Oppstartsprøve:
• Brukes for å fastsette elevens språknivå

Eksamen / sertifisering:
Diplom: På slutten av kurset vil du motta en faglig rapport med vurdering i henhold til CEFR og deltakelsesbevis

Vis flere tilsvarende kurs: