Rideleir - for voksne



Kursarrangør: Spåtind fjellridning
Sted: Spåtind hotell på Synnfjellet i Nordre Land
          Oppland, Nordre Land
Kursadresse: Synnfjellvegen, 2880 Nord-torpa (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppmøte kl 17:00
Varighet: 3 dager
Pris: 6.500
Neste kurs: 26.07.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr rideleir for voksne. I år blir det rideleir for voksne, en liten husmor/husfar ferie. Det vil bli ridning på bane og i fjellet, samt at hestens ve og vel står i fokus. Deltagerne på voksen rideleir kan få velge aktiviteter.

Innhold:
Det vil bli undervisning på bane for den som ønsker det, fjellturer i Synnfjellet, bading med hest, stell og kos for at hestene skal få noen supre dager sammen med oss. Nye vennskapsbånd knyttes og det blir sosialt samvær på hesteryggen. Kveldene disponeres som deltagere ønsker. Det tilrettelegges for kveldsaktiviteter, baren er åpen og utsikten kan nytes på veranda med bål i bålpanna.

Kursholder:
Undervisning utføres av Team Sels

Overnatting:
Deltagerne bor på Spåtind Fjellstue i Synnfjellet i Nord Torpa. Her er det enkeltrom, dobbeltrom eller familierom om det er flere som vil bo sammen. Det blir servert frokost og middag inne på Fjellstua, og vi smører lunsj til å spise sammen med hesten der vi er ute i fjellheimen. Siste dagen spiser vi lunsj inne på hotellet, ca. kl. 13.00 på søndag.

Oppmøte:
Oppmøte på Spåtind Fjellstue og innsjekk i resepsjonen på hotellet fra kl. 17.00 på torsdag. Kl. 18.00 er det middag. Etter middag blir det en liten samling hvor dere får utdelt hest, omvisning og informasjon om rideleiren.

Hester:
Vi har ulike hester, som passer til ulike ryttere. Rasene du finner på rideleir er Islandshest, dølahester og tinkere. Hestene er trygge og gode.

Pris:
Opphold med full pensjon : pris kr. 6500,- pr person dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr. 330,

Bindende påmelding og eventuelle spørsmål ta kontakt.

Vis flere tilsvarende kurs: