Praktisk problemløsning i Google Analytics 4 - webinar



Kursarrangør: KnowHouse AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 4.980

Vi tilbyr kurs om praktisk problemløsning i Google Analytics 4 - gruppecoaching, som webinar via Zoom. Halvdags workshop for en liten gruppe som får problemløsning og veiledning i oppsett og konfigureringer knyttet til Google Analytics 4.

Gjennomføring av webinaret:
I forkant mottar du en epost med lenke til webinaret. Denne kan du klikke på til avtalt tid, og komme inn i webinar-rommet. Eposten med påloggingslenke blir sendt ut automatisk så fort du har webinaret. Hvis du ikke har mottatt denne, anbefaler vi at du sjekker søppelpostmappen din.

Agenda:
Vi starter med en gjennomgang på ca 45 minutter hvor vi kartlegger utfordringene som finnes i gruppen, og ser hvordan disse kan løses i plenum slik at det er mest mulig relevant for flest mulig. Resten av formiddagen brukes til å gå gjennom de forskjellige problemstillingene som gruppen har oppgitt. Det er naturligvis også mulig å stille spørsmål underveis.

Eksempler på problemer og oppgaver:
• Automatisk vs manuell konfigurering
• Oppsett og bruk av hendelser
• Oppsett i Google Tag Manager
• Kobling til Google Ads og Google Search Console
• Skredddersøm av standardrapportene
• Trigger-mekanismene i GA4
• Oppsett og konfigurering av datastrømmer
• Lage GA4-mål av landingssidemål
• Og mye mer

Kursleder: Marius Vetaas Thomassen

Marius er Google Analytics-spesialist med fartstid fra bedrifter som Google og Norsk Tipping. Han har vært leder for analyse i RED Performance, og arbeider til daglig som høyskolelektor i digital marketing ved Høyskolen Kristiania.

Målgruppe for kurset:
Dette arrangementet passer for deg som allerede er kjent med prinsippene i webanalyse og Google Analytics

Kursmateriell:
Gruppecoachingen er praktisk orientert, så deltakere må ha ha tilgang til egen Google Analytics 4-konto og eventuelt Google Tag Manager.

Utstyr og software:
For våre webinarer anbefaler vi at du bruker PC/Mac. Dette gjør at du får større skjermstørrelse og dermed kan se både kursleder, presentasjoner og skjermdelinger bedre. På PC / Mac trenger du bare en vanlig nettleser for å delta.