Observatørplass – Kunsten av å takle forstyrrelser



Kursarrangør: Hundesenteret AS
Sted: Hundesenteret AS (parkering på baksiden av låven)
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Tillerbruvegen 131, 7092 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 09.00-ca 16.00
Varighet: 1 helg
Pris: 1.000
Neste kurs: 04.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Dette kurset går over 6 uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato. Hverdagshelt er en konkurransegren som skal være med på å fremme motivasjon, mestringsfølelse og treningsglede hos hundeeiere.

Innhold:
Dette kurset er for deg som ønsker å jobbe med kunsten av å takle forstyrrelser! Uansett hvilken hundesport man driver med, er det akkurat det å forberede hunden på forskjellige forstyrrelser som ryster de best i en konkurransestting. Men ikke bare konkurransehunder har utbytte av dette kurset, også i hverdagen ønsker vi at hunden holder fokus og ikke la seg forstyrre av det som skjer rundt oss.

Kunsten å takle forstyrrelser er kurset for deg som kjenner på at hundetreningen går superfint hjemme og i hagen, men at hunden mister fokuset eller ikke henger med i øvelsene på konkurranse eller på nye plasser generellt. Det er også for deg som vil ha bedre samarbeid og generell hverdagslydighet. Under kurset trener vi en og en ekvipasje, gjerne med en spesifikk øvelse. Hovedformålet med kurset er å styrke hundens evne til å jobbe og fokusere under enkle, til mer ekstreme forstyrrelser. Ikke minst inspirere til mer kreativ trening!

Instruktøren på kurset er Oda Vittor, også kjent som Klinkokos fra vår shoppen challenge.
Oda har konkurrert med hund i mange år og er svært dyktig, kreative og inspirerende.Hun har for tiden tre Malinois hannhunder og er en skikkelig “crazy dog lady”. Hun har lang erfaring fra konkurranser i ulike sporter.

Noe av det de 4 har oppnådd samme i det siste:
• opprykk til klasse 3 rally lydighet
• opprykk til klasse 3 lydighet.
• deltatt på The challenge
• deltatt på politi NM
• ført egen hund til tjenestehund i forsvaret
• konkurrere i øverste klasser i Mondioring
• lag sølv og individuell 8 plass på VM for belgiske fårehunder 2023 i Mondioring
• kvalifisert med 2 hunder til VM 2024 i Mondioring

For å delta på kurset bør hunden ha et grunnleggende nivå av lydighet/hverdagslydighet og våre klar for å trene på mange forstyrrelser, men trenger ikke å være konkurranseklar.