Norskkurs øvre mellomnivå nivå B1 - B2, nettkurs



Kursarrangør: Lingu
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 3 måneder
Pris: 5.490

Vi tilbyr nettbasert språkkurs i norsk på øvre mellomnivå B1 - B2. Nettkurset i norsk som andrespråk er et kursprogram for deg som ønsker en fleksibel og rimelig måte å lære norsk på. Du får ubegrenset tilgang til læringsverktøyet og deltar i et virtuelt klasserom med kursholder hver dag.

Innhold:
Nettkurset B1 - B2 er laget for voksne innvandrere som har studert noe norsk fra før og bestått nivå A2. Gjennom kurset lærer du å forstå, lese, skrive og snakke norsk. Du lærer også om det norske samfunnet. Kurset bygger på «Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne» og fører fram til Norskprøven. Kurset dekker nivåene B1 og B2. Kursholderen er din personlige veileder som følger deg gjennom hele kurset. Veilederens oppgave er å gi deg råd, rette oppgaver og svare på spørsmål.

Dette får du:
• Undervisning i virtuelt klasserom hver dag
• Skriftlig tilbakemelding på innsendte oppgaver
• Ubegrenset tilgang til nettleksjoner og opptak av tidligere undervisning.
• Selvstendig arbeid med interaktive oppgaver (ord- og innholdsforståelse, grammatikk, rettskrivning osv.)
• Teknisk support

Undervisning i virtuelt klasserom:
Alle deltakere på nettkurset blir invitert til vårt virtuelle klasserom hvor du får veiledning av kursholderen som skal hjelpe deg gjennom programmet. Alle våre nettveiledere har og godkjent lærerutdanning og solid faglig kompetanse i norsk som andrespråk. Veilederen er der for å hjelpe deg gjennom kurset og gi deg faglig oppfølging. Nettveilederen din vil svare på spørsmål og gi deg individuelle tilbakemeldinger.

Formålet med virtuelt klasserom er:
• Muntlig trening i uttale og samtale
• Spørsmål og svar om norsk språk
• Hjelp til kursplattformen

Læringsmål mellomnivå B1:
På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse. Deltakeren kan delta uforberedt i samtaler i de fleste situasjoner en møter i dagliglivet, når samtalepartneren snakker tydelig.

Målgruppe for kurset:
Nettkurset egner seg best for deg som kan litt norsk allerede, og for deg som har utdanning fra hjemlandet og er vant til å arbeide selvstendig. Kursforløpet er laget for deg som er omfattet av introduksjonsloven og / eller som har plikt til å gjennomføre 250 timer norskopplæring hos en godkjent kurstilbyder. Kurset passer også bra for deg som har rett på gratis opplæring, men som likevel ønsker å ta det på nettet av forskjellige årsaker.

I korte trekk betyr det at kurset er for deg som:
• Vil lære norsk på nettet
• Skal søke permanent oppholdstillatelse i Norge
• Eller søker norsk statsborgerskap

Eksamen / sertifisering:
Godkjent av norske myndigheter - Alle deltakere vil motta et kursbevis etter at lisensperioden er utløpt. Kursbeviset inneholder opplysninger om hvilket kurs du har deltatt i og hvor mange timer du har deltatt.

Kursmateriell:
Nettkurset fungerer på de fleste moderne datamaskiner og nettbrett