Norskkurs nivå A1 - Nettbasert - Privatundervisning



Kursarrangør: Multiskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid:
Morgenen, ettermiddagen eller kveld.
Hverdager eller i helgen – vi tilbyr kurs når det passer for deg.
Pris: Fra 380

Vi tilbyr også individuell undervisning. Her vil eleven få maksimalt med støtte og oppfølgning fra våre lærere. Dette anbefales spesielt for folk som ønsker intensiv læring. Vi verdsetter din tid, og sørger derfor for at opplæringsmaterialet er variert og interessant.

Innhold.
På dette nivået kan deltakeren forstå og bruke kjente, dagligdagse uttrykk og svært enkle utsagn om seg selv og nære forhold. Deltakeren kan delta i rutinepregede samtaler på en enkel måte, hvis samtalepartneren snakker langsomt og tydelig og er innstilt på å hjelpe.

Tidspunkt:
Undervisningen foregår når det passer deg: om morgenen, ettermiddagen eller på kvelden. Hverdager eller i helgen – vi tilbyr kurs når det passer for deg. Optimal varighet per leksjon er 90 minutter.

Eksamen / sertifisering:
Når deltakeren fullfører kurset får han/hun tilsendt et kursbevis med informasjon om gjennomført timetall på kurset. Kursbeviset er anerkjent av politiet og utlendingsmyndighetene som dokumentasjon i søknaden om permanent oppholdstillatelse.

Priser:
Betaling for timene og konsultasjonene skal gjøres før kursstart. Ved å betale godtar du vilkårene våre for levering av tjenester. Hvis individuelle timer eller konsultasjoner avlyses av deltakeren mer enn 24 timer i forveien, skal timen eller konsultasjonen flyttes til et gjensidig praktisk tidspunkt.

Prisen på individuelle undervisningstimer:
• fra 380 kr / 45 min

Vi hjelper deg med å finne en prisløsning og optimal treningstid