Nettkurs i Python: grunnleggende



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 8 timer
Pris: 349

Dette kurset gir en omfattende introduksjon til programmering i Python. Du vil lære grunnleggende konsepter som variabler, datatyper, løkker, funksjoner og logikk. Kurset vil også dekke mer avanserte emner som strenger, lister, dictionaries, og tuples. Du vil også lære om hvordan du bruker Python i

Bli kjent med programmeringsverdenen gjennom kurset "Python: Grunnleggende", ledet av Magnus Øye hos Utdannet.no. Dette kurset gir en grundig og tilgjengelig introduksjon til Python, et av de mest populære programmeringsspråkene i verden. Det er ideelt for nybegynnere, og ingen tidligere erfaring med programmering er nødvendig.

Du vil starte med grunnleggende konsepter som variabler, datatyper, og strenger, før du går videre til mer avanserte emner som løkker, funksjoner, lister, dictionaries, og tuples. Kurset fokuserer også på praktisk anvendelse, og du vil lære hvordan du kan bruke Python i virkelige scenarioer. Gjennom en serie av praktiske oppgaver, vil du bygge din forståelse og ferdigheter gradvis.

Ved kursets slutt vil du ha en solid forståelse av grunnleggende programmeringsprinsipper og være i stand til å utvikle enkle Python-programmer. Dette kurset legger et sterkt grunnlag for videre læring i Python, enten du vil ta mer avanserte kurs eller starte på å bygge dine egne applikasjoner.