Nettkurs i Microsoft Excel: diagrammer



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Pris: 349

Datavisualisering handler om hvordan man presenterer data på en oversiktlig og profesjonell måte. Det handler om å gi rask og effektiv innsikt i noe som ellers ville vært uoversiktlig og komplisert. For vi mennesker er langt flinkere til å prosessere data som presenteres visuelt enn vi er til å fors

Datavisualisering handler om hvordan man presenterer data på en oversiktlig og profesjonell måte. Det handler om å gi rask og effektiv innsikt i noe som ellers ville vært uoversiktlig og komplisert. Vi mennesker er langt flinkere til å prosessere data som presenteres visuelt enn vi er til å forstå store regneark fulle av tall.

I dette kurset, ledet av Espen Faugstad, vil du lære å opprette, tilpasse og perfeksjonere presentasjonen av data i diagramformat ved hjelp av Microsoft Excel. Du vil lære å representere data i forskjellige diagramtyper, inkludert stolpediagram, linjediagram, sektordiagram, hierarkidiagram, statistisk diagram, radardiagram og kombinasjonsdiagram. For å ta dette kurset, kreves grunnleggende forståelse av hvordan Microsoft Excel fungerer.

Etter å ha fullført kurset vil du være i stand til å effektivt bruke diagrammer i Excel for å presentere data på en måte som gjør det enkelt for andre å forstå og dra nytte av informasjonen.