Nettkurs i Acrobat Pro



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kontinuerlig
Varighet: 3 timer
Pris: 349

Ta vårt videokurs i Acrobat Pro fra din datamaskin. Lær så mye du vil, når du vil. Du får gratis hjelp. Du får kursbevis. Du får tilgang til alle kurs. Meld deg på her!

Acrobat Pro DC er et kraftig verktøy som gir deg muligheten til å opprette, redigere og signere PDF-dokumenter. PDF, som står for Portable Document Format, er en standard for å presentere og dele dokumenter uavhengig av programvare, maskinvare og operativsystem. Med Acrobat Pro DC kan du arbeide med tekst, bilder, videoer, koblinger, knapper og skjemaer i PDF-format.

PDF-formatet ble introdusert i 1991 av Dr. John Warnock, medgrunnleggeren av Adobe, med målet om å gjøre det enkelt for alle å samle, dele og skrive ut dokumenter fra hvilket som helst program. I dag foretrekkes PDF-formatet av bedrifter over hele verden.

I dette kurset, ledet av Espen Faugstad hos Utdannet.no, vil du lære å utnytte Adobe Acrobat Pro DC til fulle. Kurset vil ta deg gjennom programmets organisasjon, verktøy og paneler. Du vil lære å opprette, søke, redigere og organisere PDF-dokumenter. I tillegg vil du bli kjent med elektronisk signering, passordbeskyttelse, skjemaoppretting og kryptering av PDF-dokumenter.