Moms over landegrenser - Varehandel



Kursarrangør: JUC
Sted: JUC
          Oslo, sentrum
Kursadresse: Rosenkrantz’ gate 22, 0160 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl. 09:30-12:30
Varighet: 3 timer
Pris: 3,995

Vi tilbyr kurs i Moms over landegrenser - Varehandel. Dette kurset er en del av heldagskurset Moms over landegrenser.

Kurset fokuserer på problemstillinger knyttet til import og eksport av varer over landegrenser. Dette kan være en utfordrende oppgave på grunn av de mange regelverkene som må følges samtidig, som merverdiavgift, bokføringsregler og skatterapportering. Kurset vil ta for seg både innførsel og utførsel av varer.

Det vil bli diskutert innførsel av varer både for bedrifter som selger til andre bedrifter (B2B) og salg til forbrukere (B2C). Kurset vil også fokusere på betydningen av EU-regelverket og hvordan dette påvirker import og eksport av varer til/fra Norge.

Målet med kurset er å gi deltakerne en grundig forståelse av de juridiske og økonomiske aspektene ved varehandel over landegrenser. Dette vil hjelpe bedrifter med å unngå feil og tilleggsavgifter, samtidig som de kan optimalisere sin import- og eksportvirksomhet i tråd med gjeldende regelverk.

Målgruppe
Kurset passer for alle som arbeider med problemstillinger knyttet til merverdiavgift over landegrensene – med særlig vekt på næringslivsrelaterte problemstillinger. Dette vil typisk være jurister og økonomer. Kurset passer best for personer med basiskunnskap innenfor merverdiavgift.

Materiale
Du får adgang til kurspresentasjonen og annet relevant materiale gjennom JUCs online materialeportal.
Kursbevis vil i etterkant av kurset bli utstedt til deltakerne til bruk for dokumentasjon av etterutdanning.