Matematikk 1PY - Nettstudier



Kursarrangør: Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Varighet: 1 semester
Pris: 6.600

Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1PY. 1P-Y består av 3 hovedemner: Tall og algebra, Geometri og Økonomi. Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.

Forkunnskaper:
Det er ingen krav til forkunnskaper for å ta 1P-Y annet enn bestått grunnskole. Men det er en fordel å kjenne til og å kunne bruke regnearket Excel og det digitale verktøyet Geogebra. Akademiet kan gi kurs i bruk av Geogebra og i Excel, hvis det er behov.

Utstyr:
Når du tar matematiske fag som privatist anbefaler vi at du har en Windows PC eller Mac tilgjengelig. Andre enheter som for eksempel iPad og Chromebook er ikke å anbefale til arbeide med Excel eller GeoGebra. Du er selv ansvarlig for å ha nødvendig utstyr tilgjengelig.

Eksamen og fagkoder:
Du må selv melde deg opp til skriftlig eksamen i 1P-Y via nettsiden Privatistweb. Når du melder deg opp skal du bruke fagkoden MAT1001. For privatister er skriftlig eksamen i 1P-Y er lokalgitt, som betyr at eksamensdatoen bestemmes av Fylkeskommunen.
Eksamenstid i 1P-Y er 4 timer og består av 2 deler. Del 1 er 1,5 time, og er uten hjelpemidler. Del 2 er 2,5 time, og det er lov å benytte hjelpemidler som kalkulator, Excel, Geogebra, notater og bøker. Hjelpemidler som kan benyttes til kommunikasjon er ikke lov.

Omfang og støtte i Lånekassen:
Matematikk 1P-Y utgjør 84 årstimer, dette tilsvarer 20%? studiebelastning i Lånekassen dersom du tar faget over ett semester. Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen. Se Lånekassen for mer informasjon.