Masseforflytningsmaskin - maskinfører teori og praksis



Kursarrangør: Safe-logistic
Sted: Sortland VGS
          Nordland, Sortland
Kursadresse: Kleiva Landbrukskole, 8400 Sortland (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 24 timer
Pris: fra 5.500

Vi kjører kurs for gravemaskin, hjullaster, traktorgraver og dumper. Deltakelse betinger at man har modul 1.1, 8 timer «felles teori» fra tidligere. Kurset består av 24 timer teori som dekker alle klasser innen masseforflytningsmaskiner.

Praksis maskin:
8 timer grunnleggende praksis for den enkelte klasse før deltaker kan gå videre til 32 timer mengdetrening på kurs eller på «fadderordning».Pris avtales på kurs.

Mengdetrening maskin:
Forutsettes i hovedsak å gjennomføres gjennom «fadderordning» i bedrift, men kan også avtales gjennomført på kurs. Pris må da avtales.

Praktisk prøve maskin:
kr 2.000 inkl kompetansebevis

Jobbkvalifisering:
Vi kan sette opp «kurspakker» for interessenter som vil stå sterkere i konkurranse om gode jobber. Slik pakke kan for eksempel inneholde truckførerkurs, anhukerkurs, maskinførerkurs og kurs innen service og kundebeholdning.

Vi setter opp kurs når vi har nok mange deltakere. Meld interesse i god tid slik at vi får registrert interessenter så tidlig som mulig, så tar vi kontakt når dato for kurs er satt. Vi kjører også bedriftsinterne kurs om ønskelig. Slike kurs kjøres oftest i vårt nærområde, men vi kan også kjøre slike kurs i hele Norge, og om ønskelig i utlandet.