Lykkes enklere



Kursarrangør: Liv Solfrid Endal
Sted: Like ved Steen og Strøm. 4 etg. På ringeapparatet står det iProsess
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongensgate 16, 0153 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 ganger
Pris: 3900

Er du klar for å bli kvitt kaos følelsen? Drømmer du om mer overskudd og indre ro? Hva hvis dette programmet er det beste du gjør for deg selv i år?

Du får veldig mye i dette kurset og du styrer hva du ønsker tilgang til når - jeg er kun en epost unna. Du har tilgang til nettkurset i 12 måneder. Flere startet opp allerede før påske med individuelle samtaler med meg og er allerede storfornøyde med både økt ro, bedre søvn og mer overskudd.

Jeg har laget et nettkurs som er tilpasset nettopp deg som ønsker å få mer overskudd til det du ønsker - det du drømmer om "mer av" – enten det er mer tid med dine nærmeste, hobbyer, trene mer, turer dit du ønsker eller kanskje noe helt annet.

På dette kurset får du skattekisten av verktøy/metoder - og individuell støtte i prosessen. Jeg har selv erfart å være svært nedkjørt og utslitt - og vært tynget av grenseløst ansvar. Jeg har samlet på gode verktøy og metoder over en 25 års periode, til bruk både for meg selv og kunder – med svært gode resultater.

I dette programmet inngår 4 private samtaler. Har du allerede nå et konkret ønske eller mål viktig for deg, så kan det være ditt fokus i disse samtalene. Du kan velge Skype eller personlig oppmøte i Oslo/Asker. Du får minst 3 avslappende hypnotiske lydfiler, med temaer som støtter deg i din prosess. Du får også tilgang til videoer som støtter deg, samt oppgaver som hjelper deg dit du ønsker. Bonuser legges jevnlig også ut - med glade overraskelser underveis. Mer om dette ser du nedenfor. Du har tilgang til alt i 12 måneder.

Dette Lykkes Enklere programmet - basert på "de 5 tilretteleggerne" følelser, tanker, fantasi, intuisjon og verdier, og med vårt kraftfulle ubevisste sinn som en inspirerende basismodell - er nå endelig tilgjengelig på nettet. Jeg har derfor gleden av å kunne tilby dette programmet til en gunstig introduksjonspris.

Vis flere tilsvarende kurs: