Livsleder-programmet (9 måneders program)



Kursarrangør: Kristin Norenberg
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 9 måneder

Etter 25 år i lederposisjoner har Kristin de siste 14 årene trent kvinner til å lede livet i balanse. Hun hjelper sterke kvinner komme på plass i seg selv: integrere sin maskuline og feminine ?kraft: få balanse mellom kropp og sjel.

LivsLeder-programmet er et ni måneders program med kombinasjon av individuelle møter og samlinger i en liten gruppe med 8 kvinner. Du har fri tilgang til Kristin i hele perioden.

En unik mulighet til å bli mer bevisst egne behov, verdier og mønstre. Du får viktige verktøy innen selvledelse og kommunikasjon. Her får du pusterom i hverdagen, og vi har fokus på deg som person. Hvordan få balanse og tilstedeværelse i livet, som arbeidstaker, mor, partner og tid til deg selv og dine interesser.

Hvordan lytte, ta kroppens signaler og visdom på alvor. Hvordan gå ut av gamle mønstre. Bli mer bevisst på din indre stemme og få frem din indre styrke.

Du er kanskje usikker på veien videre. Her får du hjelp til å lytte til hjerte og sjel og ta gode valg for livet fremover.

Skreddersydd til hver enkelt. Bevisstgjøring og balansering av ubevisste prosesser. Personlig oppfølging på hvordan du kan takle livet i sin helhet med energi, glede og balanse.