Kurs i relasjonsbygging



Kursarrangør: Sinius AS
Sted: Oslo, Majorstua
Oslo
Kursadresse: Majorstuveien 8, 0353 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr kurs om relasjonsbygging. Lær å bygge relasjoner, oppnå tillit og troverdighet. Gjennom gode teknikker og verktøy lærer du hvordan du skal kommunisere og handle. Gode relasjoner gir mer arbeidsglede og gjør at den enkelte strekker seg lengre enn ellers.

Innhold:
De fleste jobber for andres respekt og anerkjennelse, dersom relasjonen er god. Vi er avhengige av å ha gode relasjoner dersom vi skal oppnå resultater sammen og trives på jobben. I det øyeblikket gode relasjoner oppstår, oppnår vi mange synergier. Vi jobber raskere, bedre og tenker mer positivt. En god relasjon oppstår når to eller flere personer bindes sammen i en psykologisk kontrakt.

Det vil si når man begynner å oppføre seg som et team. Man viser at man er på samme lag, viser tillit og hjelper hverandre. Man drar lasset sammen og har glede av hverandres innspill, kompetanse og personlighet. Man blir kjent utover det faglige og etablerer et fellesskap som er godt for alle.

Når vi ikke kjenner hverandre eller ikke får anledning til å bygge relasjoner på en naturlig måte, jobber vi med profesjonelle relasjoner. Mye av ingrediensene her er de samme som i naturlige relasjoner. Tillit, integritet, gjensidighet og forutsigbarhet jobbes aktivt med, som en resurs. Gjennom bevisstgjøring, valg og positiv atferd kan vi bygge solide psykologiske kontrakter som sikrer inntektsgrunnlaget vårt, omdømmet og kulturen vår.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om relasjonsbygging

Vis flere tilsvarende kurs: