Kultur og film som redskap i spanskundervisningen



Kursarrangør: BRO AOF
Sted: Kurslokalet Hesten
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kristian Augusts gate 6, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 1.390

Vi tilbyr kurs i kultur og film som redskap i spanskundervisningen. Kultur og film som redskap i spanskundervisningen i lys av fagfornyelsen (LK20). Hvordan kan man kombinere arbeid med kjerneelementene og de tverrfaglige emnene i fremmedspråks-undervisningen?

Innhold:
Kultur og film er et fantastisk redskap for å oppnå en praktisk, kreativ, aktiv, morsom og lærerik undervisning! Kurset gir en innføring i bruk av video og film som verktøy i fremmedspråks-undervisningen. Det blir presentert flere konkrete temaer, og kursdeltakerne vil etterpå få anledning til å utvikle sitt eget undervisningsopplegg som de kan bruke i klasserommet.

Kursholder: Lucy Hermoza Rigal

Lucy Hermoza Rigal har studert språk, pedagogikk og har mastergrad i medier og kommunikasjon fra universitetet i Paris. Hun har mer enn 10 års erfaring som spansk- og fransklærer på ungdomstrinnet og i videregående skole. Som forfatter og redaktør har hun i 12 år bidratt til utvikling av trykte og digitale læremidler både for spansk og fransk i Aschehoug forlag. Tidligere var hun forfatter av et spansk læreverk utgitt av Damm forlag. Hun er opptatt av læreglede, brukervennlighet og praksisnærhet gjennom bruk av oppgaver som fungerer for alle typer elever.

Målgruppe for kurset:
Spansklærere i ungdoms- og videregående skole

Kursspråk:
• Kurset holdes på spansk