Komplett førerkort klasse B96 inntil 4250 kg



Kursarrangør: MAX Trafikkskole
Sted: Flatøy
          Hordaland, Meland
Kursadresse: Solberget 1, 5918 Frekhaug (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 17:00 - 18:30
Varighet: 1 1/2 time
Pris: 4.999
Neste kurs: 02.05.2024 | Vis alle kursdatoer

MAX Trafikkskole tilbyr Komplett førerkort klasse B96 inntil 4250 kg. Vi på Max trafikkskole ivaretar deg uansett hvilket nivå du er på, og går alltid ut fra dine forutsetning. Våre kvalifiserte lærere har lang erfaring og står klar for å gi deg en trygg og god opplæring.

Innhold:
For komplett førerkort B96 og inkluderer 90 minutters obligatorisk lastsikringskurs, 2 obligatoriske veiledningstimer på totalt 90 minutter og 135 minutter obligatorisk sikkerhetskurs på veg. Kjøretimene med tilhenger starter vanligvis fra trafikkstasjonen i Åsane der har du gratis parkering. Har du liten eller ingen erfaring med henger, bør du ta høyde for at det kan være behov for 1-3 ekstra kjøretimer. Kjøretime henger a 45 min kr 650,- merk Når du har bestilt Komplett førerkort tilhenger- og vi har mottatt din bestilling, tar vi kontakt med deg for å avtale nærmere tid, sted dato.

Prisgaranti:
Vi skal værer best på pris i Bergen, og vi har samme pris til private som bedriftskunder og i tillegg har vi også prisgaranti. Dette betyr at om du kan vise til skriftlig tilbud fra andre trafikkskoler i Bergen som har lavere priser enn vi tilbyr, lover vi at vi matcher det tilbudet.

Bestått garanti: /b>
Om du mot formodning ikke skulle bestå oppkjøringen, etter at lærer mener vedkommende er klar garanterer vi for at du får leie av bil og tilhenger gratis ved oppkjøring nummer 2. PS! Eventuelle ekstra kjøretimer og gebyrer til Statens Vegvesen til komme i tillegg.