Komplett Power BI kurs på norsk over 6 måneder - dette må du se!



Kursarrangør: PowerBINettkurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv ønsker
Varighet: 6 måneder
Pris: 7500

Start uten forkunnskaper. Avslutt som proff med kursbevis etter 6 måneder. Kurset er for alle som vil lære Power BI godt og skal bruke Power BI i sin arbeidshverdag. Vårt Power BI-kurs starter som et grunnleggende onlinekurs i Power BI og utvikler seg til å bli et dyptgående Power BI kurs.

Er du en økonomisjef, business analyst, controller, data analyst eller rapporteringsansvarlig?

Da vil vårt Power BI-kurs gi deg en solid plattform for å utmerke deg i din bedrift. Med hele kurset tilgjengelig på norsk og presentert på en forståelig og håndterbar måte, kan du ta steget inn i Power BI-verdenen uten problemer.

Hva kan du forvente:

Progressiv opplæring:
Vårt kurs er strukturert slik at du starter fra grunnkursnivå og avanserer til proffnivå.
Hver leksjon bygger på den forrige, og forståelsen vokser i takt med oppgavene.

Logisk og inspirerende læring:
Selv det som virket vanskelig vil bli presentert på en logisk og inspirerende måte. Vårt mål er å motivere deg til å gjennomføre hele kurspakken.

Lær å skape mobilapper:
Du vil raskt kunne lansere dine egne mobilapper som gir rapporter om land, bedrifter, selgere, avdelinger, kunder og produkter.

Dyp forståelse av Power BI:
Du vil få grundig opplæring i datakilde-tilknytninger, grunndatakrav, datarensing, korrekt modellbygging, og datasettkonfigurasjoner.

Beherske DAX:
Forstå de tre hovedområdene der DAX brukes og utfør typiske beregninger brukt i finansrapportering.

Unngå vanlige feil:
Lær hvordan du unngår vanlige problemer som kardinalitetsproblemer og tidsintelligensfunksjoner ved å bygge riktig modellverk fra starten av.

Vi legger først og fremst vekt på å bygge en solid forståelse av Power BI Desktop og DAX, fordi dette danner grunnlaget for suksess. Deretter dykker vi inn i grafisk rapportering, bokmerker, mobiloptimalisering og koblingen til Power BI Service og mobilappen.

Dette er en kurspakke som vil gjøre deg til en dyktig Power BI-bruker, men det krever innsats og tid. Ingen blir en Power BI-ekspert på to dager, men med vårt kurs vil du raskt se imponerende resultater som vil inspirere deg til å fullføre kurset og bli en pålitelig Power BI-bruker.

Vil du bli god i Power BI ? Vi har løsningen for deg!
Kjøp kurset nå og få 6 måneder med spennende Power BI opplæring å glede deg til!

Etter endt kursperiode er du i stand til å lansere dine egne skarpe Power BI prosjekter i din bedrift.