Klassisk langrenn - viderekommen - helgekurs



Kursarrangør: Tren ute
Sted: Sogsvann
          Oslo, Nordre Aker
Kursadresse: Sognsveien 235, 0863 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 10:00 - 11:30 (29 - 01.03)
Lørdag og Søndag kl 14:30 - 16:00 (28 - 29.03)
Varighet: 1 helg
Pris: 1.490

Finn flyten, erfar dynamikken og kjenn på fartsfølelsen i sporet! Du vil gå tilnærmet lydløst og hensiktsmessig med mer kraft i hvert fraspark. Du vil jobbe med riktig timing i frasparket, god tyngdeoverføring og riktig kroppsstilling.

Innhold:
Du lærer deg moderne staketeknikk med stor mobilisering av rygg- og magemuskulatur. Du vil også lære å kjøre offensivt utfor, med aerodynamisk sittestilling og offensiv svingteknikk. Vi er opptatt av opptatt av at du finner den gode skifølelsen - hvor du kjenner at bevegelsene virkelig stemmer. For å finne denne, bruker vi ulike øvelser og trekker på elementer fra alpint, turn og tai chi. Dette er detaljert jobbing. Kun 3-7 deltakere per gruppe!

Målgruppe:
Kurset passer for deg som som går treningsturer i marka og får mye til å stemme teknisk. Du har likevel litt å lære og er ute etter å finne flytfølelsen og få større fart i sporet.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Utrolig fornøyd med kurset! Jeg fikk tilpasset kurset etter mine behov og fikk konstruktive og presise tilbakemeldinger. Lærte gode øvelser og fikk til mye bedre teknikk på den korte tida!Instruktøren er flink, kunnskapsrik, pedagogisk og behagelig! Kunne ikke ha valgt et bedre teknikkurs! - EVA REKVE

Skikurset med Tren ute forbedret langrennsteknikken min med enkle og viktige grep. Individuelle tilbakemeldinger og effektive øvelser førte raskt til framgang, og jeg sliter ikke lenger med "bakglatte ski!" - LARS HERVIG

Vis flere tilsvarende kurs: