Klarsynt Workshop - Lær å utvikle dine evner



Kursarrangør: Antonette Kvalsvik
Sted: Vest-Agder, Kristiansand
Vest-Agder
Kursadresse: Hammerveien 12, 4623 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 10.00-18.00
Varighet: 1 helg
Pris: 3.000

Har du lyst å utvikle evnene dine ? Kjenner du at det er noe der men du er usikker på hva ? Har du opplevd å tenke på noen og kort tid etterpå så møter du tilfeldigvis på dem?

Innhold:
Får du dårlige magefølelser om ting, du lytter ikke og tenker etterpå at du skulle ha stolt på deg selv? Har du lyst å lære deg å bruke intuisjonen din både på deg selv og andre mennesker? Personlig og profesjonelt? Da er dette kurset for deg og er en begynnelse på din spirituelle reise!

Synske evner kan komme på så mange forskjellige måter, ofte skjønner vi ikke at det er synske evner vi har når ting skjer. Alle er født med evner, det er som en sangstemme, noen har det sterkere enn andre men alle har det, det er sånn vi er født.

Noen vet klart og tydelig at de har det, de merker det og ser tegnene klart men de er usikker på hvordan de skal kontrollere og bruke evnene sine på riktig måte. Andre igjen vet at de har det og vet hvordan de skal bruke de men vil utvikle seg mer. Og så kommer vi til de som ikke er klar over at de har evner i det hele tatt.

Det er nettopp dette jeg skal holde kurs i, jeg kan ikke lære deg å bli klarsynt for det er du allerede men jeg kan minne deg på hvordan! Jeg skal hjelpe DEG å finne ut av evnene dine, din sterkeste sans, jeg skal hjelpe deg å utvikle disse på en god måte under trygge forhold.

Vi går gjennom mye informasjon og enda flere øvelser og målet med kurset er at du skal komme ut fra det mer kunnskapsrik, med en større trygghet og at du tar med deg flere teknikker du kan fortsette å bruke på din spennende spirituelle reise.

Vi går gjennom følgende:
• Meditasjon
• Pusteøvelser
• Alle våre synske sanser og vi finner hvilken sans som er DIN sterkeste
• Du lærer hvordan du kan få ett dypere bånd og kommunikasjon med guidene dine og du får oppleve å møte minst en av guidene dine på kurset
• Vi går gjennom rensing, jording og beskyttelse og vi holder på med mange morsomme leker som både styrker evnene dine og utvikle deg og ditt klarsyn på flere nivåer
• Og mye mye mer!

Dette blir en intens helg, mye jobb og utvikling på det høyeste men det blir også mye latter og glede! Og hvem vet kanskje møter du noen på kurset som du finner en god kontakt med og evigvarende vennskap med.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg går på klarsynt og spirituell utvikling hos Antonette , jeg er så fornøyd og hun er så dyktig i det hun gjør. Jeg har fått så god kontakt med meg selv , lært å stole på følelsene mine og informasjonen jeg mottar , meditasjonene hennes er så kraftfulle og har virkelig hjulpet meg i utviklingen min. Jeg har lært meg å lese gjennom farger , noe jeg syns er kjempe gøy og spennende. Antonette er kjempe flink til å forklare og hun gir alt av seg selv for å gi oss studenter den beste læringen og forståelsen.

Hun har holdt på med dette selv i mange år og er veldig erfaren i det hun gjør og ikke minst suksessfull. Om du er nysgjerrig på evnene dine og har lyst å utvikle deg så anbefaler jeg dette kurset , det er så mye verdi , lærdom og utvikling i det. Jeg håper jeg kan bli like dyktig som henne en dag, det er min drøm??
-Pernille Karling Borgli

Har begynt på en fantastisk spennende spirituell reise sammen med Antonette og mine kursvenner. Med egentrening, øvelser og trening på hverandre har jeg lært mye jeg ikke trodde skulle gi resultater så fort. Antonette er dyktig, flink til å lære bort, og en varm og tålmodig sjel og gir ikke opp før vi oppnår gode resultater. Vil varmt anbefale samarbeid med Antonette.
-Sissel Ulriksborg

Vis flere tilsvarende kurs: